Връзките са предизвикателство, с което всеки човек се сблъсква. Напасването на

...
Връзките са предизвикателство, с което всеки човек се сблъсква.
Напасването на
Коментари Харесай

Има неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас, ако ви обича

Връзките са предизвикателство, с което всеки човек се сблъсква.
Напасването на характерите, егото, желанието за превъзходство и надзор са единствено част от токсичните видове държание, което може да се срещне у един сътрудник.
Колкото и да се обичате, колкото и другояче прелестни да са връзките ви, в случай че някои типове токсично държание се демонстрират във връзката ви, това може да ви накара да се чувствате нещастни и потиснати с времето.
Обикновено някои от най-токсичните видове държание са свързани с условията, които сътрудникът ви може да има към вас.
Кои са нещата, които един обичащ и приемащ сътрудник не би трябвало да желае от вас?

Не би трябвало да желае от вас да се променяте
Ако сътрудникът ви ви обича същински, то това би трябвало да е по този начин поради самите вас. Когато един човек обича, той е подготвен да одобри всяко несъвършенство у другия. Токсичният сътрудник, въпреки това, ще се пробва да ви трансформира, не тъй като не харесва избрани черти от характера ви, а поради личните му несигурности, с които желае да се оправи. Комплексите и подозрението в себе си кара такива персони да се пробват по-скоро да трансформират другия човек, в сравнение с да работят върху себе си.

Не би трябвало да ви кара да поемате виновността
Токсичният сътрудник ще ви упреква за всички проблеми. Той в никакъв случай няма да поеме виновност за нищо, няма да признае, няма да се извини. Много по-лесно е различен да носи отговорността, по тази причина и ще се пробва да трансферира всичко върху вас.

Не би трябвало да ви пази в загадка
Ако един мъж ви обича същински, той ще желае целият свят да узнае това. Но в случай че по някаква причина ви кара да пазите връзката си в загадка, това е голям червен байрак, който не би трябвало да неглижирате.

Не би трябвало да ви притиска да се отказвате от ползите си
Ако сътрудникът ви ви обича същински, той ще се радва на триумфите ви, ще приема ползите и заниманията ви. Дори да не желае да се включва в някои от тях, той няма да ви съди и ще ви оставя да продължавате да се радвате на това, което ви носи наслаждение.

Не би трябвало да ви притиска да се съгласявате с него за всичко
Един доста присъщ белег на несигурните мъже е стремежът им да притискат половинката си да се съгласява за всичко с тях. Те мъчно одобряват непознато мнение, тъй като са разколебани в личното си такова. Затова им е по-лесно да притискат половинките си да се съгласяват с всичко. Така си обезпечават подправено чувство за комфорт и превъзходство.

Не би трябвало да желае от вас да пренебрегвате триумфите си
Още един доста присъщ белег на токсичните сътрудници е стремежът им за непрекъснато омаловажаване на триумфите и достиженията на другия. Това е опит за надзор над половинката и угнетяване на самочувствието и егото. Обичащият сътрудник ще се възхищава на постигнатото от вас и ще ви окуражава да продължавате в същия дух. Токсичният обаче ще се пробва по всякакъв начин да потисне поривите ви, с цел да си обезпечи личен комфорт и чувство за значителност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР