Връзките ни с хората често са по-сложни от етикетите, които

...
Връзките ни с хората често са по-сложни от етикетите, които
Коментари Харесай

Как да преживеем връзките, ако все още имаме чувства?

Връзките ни с хората постоянно са по-сложни от етикетите, които носят. Ако не се усещаме щастливи и задоволени обаче, би трябвало ли да останем единствено поради любовта? Смелост е да продължиш с търсенето на нещо по-добро за теб, макар възприятията си.

Ето някои препоръки по какъв начин:

5 признака, че въобще не сте подготвени за нова връзка
Кои зодии са прекомерно прочувствени?
Има зодии, които не са господари на страстите си. Те се ядосват прекомерно елементарно, плачат прекомерно доста или стават доста хиперактивни ко...
Прочети повече
Запитайте се: обич или обвързаност?

Често двете понятия се бъркат. Добра причина, която си даваме, може да е и привързаността ни към някого, само че това не е основополагащ фактор, че нещата в миналото ще се върнат там, от където са почнали.
Можете да изпитвате и двете усеща дълго след преустановяване на връзките, изключително в случай че сте прекарали дълго време с половинката си, само че с времето това минава. Ако сте заети с работата, другарства и имате завладяващи занимания, то фокусът скоро ще падне върху вас и възобновяване от тези страсти ще стане бързо.

Токсичност

Токсично е да се връщате и да наранявате себе си със мемоари от нещо, което няма да се върне. Бъдете една по-добра версия на себе си и преместете фокуса не върху остарялото, а върху новото начало. Също по този начин, в случай че сте били в токсична връзка, която ви е наранявала и дърпала обратно, в този момент е моментът за реванш към себе си – изправете се и бъдете по-смели, развивайте се и се стремете към най-хубавата си версия. Канализирайте възприятията си в мощен мотиватор.

Чувство на самотност
Какво съставляват потиснатите страсти? До какво водят
Всеки от нас от детството е теоретичен да не крещи, да не скача от наслада, да не се смее прекомерно мощно, да не хлипа от възмущение. Но не мо...
Прочети повече
Често хората избират да останат там, където не са щастливи, тъй като се опасяват от самотата. Това да се научите да бъдете сами, ще ви донесе доста по-голяма самостоятелност в предстоящ проект. Да можете да докажете на себе си, че „ и самичък воинът е боец “, е скъпо качество. Не забравяйте, че отсреща постоянно ще имате близки и другари, които да ви оказват помощ да се справите по-бързо.

Съвети, благодарение на които сигурно ще подобрите връзката си

Обърнете се към себе си

Направете лист какво ви прави щастливи, какви са вашите занимания, ползи, музика, които ви харесват и започнете интензивно да се занимавате с тях. По този метод освен ще се разсеете от непрекъснатите мисли, само че и ще насочите силата си назад към вас и какво ви развива.

Не подценявайте обстоятелството, че и вие се нуждаете от успокоение.
Когато интервалът на горест премине, ще ви чакат доста нови благоприятни условия, а вие ще сте по-силни и съсредоточени от всеки път, с цел да извършите идната крачка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР