Връзката ви е сериозна и идва моментът, в който трябва

...
Връзката ви е сериозна и идва моментът, в който трябва
Коментари Харесай

8 начина да се харесаш на майка му

Връзката ви е сериозна и идва моментът, в който би трябвало да се запознаеш с родителите. Няма нищо по-стресиращо и за двамата в една връзка.

Баща му най-вероятно ще те хареса още в самото начало, само че с майката на обичания си би трябвало да си изключително деликатна. Ето няколко обезпечени метода да я впечатлиш още на първата ви среща:)

Не избързвай. Често дамите имаме потребност да си потвърдим, че връзката ни е сериозна и когато се изчерпаме откъм хрумвания, прибягваме към нещо обезверено, като да вземем за пример да предизвикваме среща с родителите. Преди да поискаш да се запознаеш с тях изчакай известно време. Най-добре ще е той самичък да предложи. Това е най-голямото доказателство, че държи на теб ;)

Не върви с празни ръце. Помниш ли когато беше дребна и с родителите ти ходехте по посетители? Те в никакъв случай не отиваха с празни ръце, нали? Купи нещо вкусно за трапезата или бутилка вино, или безалкохолно. Това сигурно ще направи положително усещане:)

via GIPHY

Комплиментите не са за подценяване. Няма жена, която да не ги обича, даже и да е на повечко годинки. Похвали майка му за вкусната вечеря или за красивата рокля, или за ексцентричната прическа, или за страхотния апартамент. Можеш да поискаш и готварски или различен женски съвет от нея. Със сигурност ще се зарадва ;)

Помогни с раздигането на масата. На посетители си, само че това не значи, че би трябвало цяла вечер да седиш на масата и да ти сервират. Родителите му ще се зарадват в случай че се представиш като стопанка (дори и да не си ;)  

via GIPHY

Подготви се, разпитай го за родителите му – какво харесват, с какво се занимават, какво обичат да вършат през свободното си време, какви хора са. Така по-лесно ще откриеш общи тематики за диалог и ще ги впечатлиш:)

Не забравяй обноските – бъди точна, хората не обичат посетители, които закъсняват. Храни се обичайно и постепенно, не отхвърляй десерта и остави телефона си някъде надалеч. Всеки харесва възпитаните девойки ;)

Бъди блага и усмихната, бъди положителна и не забравяй, че усмивката е заразна. Ако имаш възприятие за комизъм, не го прикривай, смей се. Срещата с родителите не е изявление за работа, няма нищо неприятно в това да си положителна:)

via GIPHY

Бъди себе си. Трудно е да се държиш напълно свободно и в това време да ги впечатлиш. Следвай препоръките, само че не забравяй коя си. Ако всичко потръгне ще се виждате постоянно, дано през цялото време да знаят каква си ;)

И още за връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР