Връзката ни е от само два месеца, така че когато

...
Връзката ни е от само два месеца, така че когато
Коментари Харесай

Марешка с пръстен за 20 бона, сгоди се за чичко

Връзката ни е от единствено два месеца, тъй че когато той ми предложи, аз останах доста сюрпризирана, само че и доста щастлива, споделя някогашната участничка от " Игри на волята "

Ексгероинята от “Игри на волята ” Марешка Бардем се сгоди. Чеченката получи годежен пръстен с елмаз на стойност 20 000 лева от новия си обичан, писа „ Телеграф “. Красавицата показа новината с почитателите си в мрежата. Предложението пристигнало като гръм от ясно небе за нея.

„ Връзката ни е от единствено два месеца, тъй че когато той ми предложи, аз останах доста сюрпризирана, само че и доста щастлива “, показа пред “Телеграф ” хубавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са възнамерявали брак, само че и това може да се случи. Новият обичан на чеченката е доста по-възрастен от нея, само че в негово лице тя най-сетне разкрила същинската обич.

„ Досега имах синдрома на майката, която е разграничена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, с цел да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха вярно и непрекъснато бях употребена, понасях обиди и разочарования, само че това се промени с появяването на новия ми мъж “ описа още тя.

Половинката на Марешка за разлика от всички други до момента се грижи за нея и постъпва отговорно към връзката им. Годеникът й я подкрепял във всичко. Това са и аргументите, заради които тя бързо го обикнала. Двамата към този момент даже живеят дружно.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР