Връзката на манекенката Ивайла Бакалова и заможния ресторантьор Веселин Денков

...
Връзката на манекенката Ивайла Бакалова и заможния ресторантьор Веселин Денков
Коментари Харесай

Годежът на Ивайла Бакалова се разпадна! Ресторантьорът Веско Брадата не ще да се жени за бившата миска

Връзката на манекенката Ивайла Бакалова и заможния ресторантьор Веселин Денков - Брадата е пред разпад, издават техни близки, научи HotArena.

Противно на слуховете, че чакат дете и възнамеряват женитба, връзките им въобще не вървят по този начин безпрепятствено. Бизнесменът осъзнал, че със смуглата хубавица не си пасват като характери и отказал да се дами за нея.

Според осведомени Ивайла и Веско в действителност имали желание да сключат брак, само че в последно време свадите им зачестили и венчавката се отсрочила за неустановен интервал . Повечето хора от обкръжението на Брадата не одобрявали Бакалова за негова половинка, а най-верните му другари го убеждавали, че въобще не са един за различен. Ресторантьорът мощно се влияел от мнението на околните си и лека-полека почнал да се отдръпва от някогашната миска. Двамата към момента не са разграничени дефинитивно, само че връзката им била извънредно обтегната от седмици и може би всеки миг ще се скъса.

Говори се, че Брадата още тъгува по някогашната си брачна половинка Виктория , която зарязал, с цел да се хвърли в обятията на Ивайла. С днешна дата обаче се разкайвал за своето решение и се опитвал още веднъж да откри път към тогавашната си обич. 

Бакалова лудо ревнувала Веско от някогашната му жена и по всякакъв начин се опитвала да го задържи единствено за себе си. Това породило изострен спор посред им и напоследък напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил безапелационен, че женитба няма да има и порязал мераците на Ивайла за брак.

Маститият предприемач държи едни от най-известните заведения за хранене в столицата. Притежава още пространно жилище в Дубай, по тази причина постоянно пътува до такава степен на отмора и по работа. Покрай делата си в Обединените арабски емирства той се срещнал в Ивайла, която от 3 години работи в страната като брокер. Страстта им пламнала дотам, че Денков зарязал брачната половинка си Виктория. Когато първончалните страсти отминали, той осъзнал, че с манекенката имат радикално разнообразни възгледи за живота, а общото им бъдеще е неразбираемо.

Ивайла Бакалова от много време няма шанс в любовта. Преди 15 години тя роди дете от Румен Гайтански – Вълка, само че не съумя да е настани трайно в сърцето му. Бившата моделка и сегашна брокерка сама се грижи за дъщеря си Рая, която е записана в елитно дубайско школо, а съучениците й са все милионерски наследници. „ Ивайла беше подготвена да роди още едно дете от Веселин, само че той се отдръпна. Сега Брадата желае да се събере с някогашната си жена, само че връщане обратно няма! ”, издават хора от приятелския кръг на предприемача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР