Връзката на една майка с нейните деца е божествена, кармична,

...
Връзката на една майка с нейните деца е божествена, кармична,
Коментари Харесай

10 филма за силата на майчината любов, които ще ви трогнат

Връзката на една майка с нейните деца е божествена, кармична, биологична и по-силна от всичко друго, което може да свързва хората.

Ако има тематика, която е още по-вълнуваща и трогателна от тази за сантименталната обич, то това сигурно е тематиката за обичта сред майката и нейните деца.

Затова и в киното има образци за страхотни филми, които описват такива истории. Те могат да са човешки, дълбоки, страшни, странии, даже фантастични. И сигурно няма да ви оставят равнодушни.

 филми за майки imdb

В тъй като уикендът наближава, взехме решение да ви предложим да се отпуснете вкъщи и да се отдадете на уютна вечер с прекрасен филм.

В галерията събрахме за всекиго по-нещо – има драми , за които ще ви трябват носни кърпички, има комедии , с които ще разпуснете, а даже ще ви предложим екшън, филм на ужасите и анимация.

Ето кои са нашите 10 оферти за филми, които описват на какво е способна една майка за детето си:
 10 кино лентата, които демонстрират силата на майчината любов  10 кино лентата, които демонстрират силата на майчината любов  10 кино лентата, които демонстрират силата на майчината любов  10 кино лентата, които демонстрират силата на майчината любов
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР