Връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер става все по-сериозна

...
Връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер става все по-сериозна
Коментари Харесай

Сватбени камбани за Гришо и Никол? Светът говори само за това

Връзката сред Григор Димитров и Никол Шерцингер става все по-сериозна и скоро може да се чуят сватбени камбани. Напук на всички клюки за разлъка те са дружно и са по-влюбени от всеки път. И огромната фантазия на певицата за семейство и деца е все по-близо, като към този момент се появиха клюки за годеж сред влюбените, написа Пик.

За това се заприказва в тенис средите след грандиозния триумф на българина в Лондон. Показаха го дейностите на двамата след успеха на новия номер три в света на тениса.

„ Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и баща! И благодарности на моята другарка Никол! Тя не бе в залата, само че играе значима роля “, разгласи Григор секунди откакто подвигна най-ценния трофей в своята кариера. След това продължи с шегите: „ Никол се крие някъде. Тя изигра доста значима роля за всичко, което се случи. Заслужава малко самопризнание. Тя е удивителна! “. По-късно Димитров беше още по-категоричен за връзките си с красивата певица, за която в никакъв случай до момента не е приказвал толкоз доста обществено. „ Поздравих Никол, тъй като е част от моето семейство “ - разгласи българският тенисист на конференцията си. „ Заедно с татко ми, майка ми и другите близки хора “.

Самата Шерцингер не съумя да участва на нито един от мачовете на българина, макар че беше в Лондон. 39-годишната певица бе заета с уговорките си около „ Х фактор “. Тя е един от менторите в музикалното риалити. И за първи път си разреши да употребява сцената на шоуто за персонални цели, откакто разбра, че обичаният й е победил. Никол реагира стремително, откакто научи новината за триумфа, и незабавно сграбчи микрофона. „ Хора, приятелят ми Григор Димитров преди малко завоюва най-силния тенис шампионат “ - показа разчувстваната Никол. „ Затова желая всички да извикате и да го поздравите “ - прикани певицата, а публиката в Лондон стана на крайници и приветства българина.

Действията и на двамата дадоха да се разбере, че те освен не са се разделили, само че и са по-близки от всеки път.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР