Враца. Валери Симеонов е честен и искрен човек, който гони

...
Враца. Валери Симеонов е честен и искрен човек, който гони
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Хората във Враца: Ще подкрепим Валери Симеонов, защото е честен политик

Враца. Валери Симеонов е почтен и откровен човек, който гони правдата и по тази причина ще получи нашата поддръжка за представител на България в Европейския парламент. Това обявиха симпатизанти на Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” във Враца, оповестиха от пресцентъра на партията .
Днес акцията на родолюбивата коалиция в Северозападна България продължи интензивно с диалози с хората. Водачът Валери Симеонов и шестата в листата Венера Тодорова се срещнаха със симпатизанти и членове на НФСБ и Средна Европейска класа във Враца и Мездра.
„ В Европейския парламент би трябвало да бъдат изпратени дейни и поредни хора, които да наблюдават проблемите още в зародиш. Защото пакетът „ Мобилност ” е от 4 години. Къде бяха нашите депутати през това време? ”, реагира Валери Симеонов. Той беше безапелационен, че при сходни обстановки би трябвало да се търсят съидейници и обединяване на ползите на България с други страни в Европейския съюз в лицето на Унгария, Словакия, Полша, Литва, Латвия, Естония и други
„ Ние сме хората, които одобряват патриотизма като ежедневна работа. Не се бием в гърдите, давайки лъжливи обещания, тъй като ние сме хора на делото, които извършват всяка една сложена цел ”, съобщи за представителите в листата на родолюбивата коалиция Валери Симеонов и добави: „ Аз съм в политиката, с цел да бъда потребен за хората. За себе си съм постигнал, каквото съм желал ”.
„ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” се явява на изборите за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР