Враца е домакин на конференция на тема Подкрепа за нашите

...
Враца е домакин на конференция на тема Подкрепа за нашите
Коментари Харесай

Експерти нищят проблемите на учениците след онлайн обучението на конференция във Враца

Враца е хазаин на конференция на тематика „ Подкрепа за нашите деца “. В идващите часове психолози и педагогичен съветници ще дискутират провокациите пред учениците след електронното образование, както и методите за предварителна защита на експанзията.
Събитието бе намерено от кмета на града Калин Каменов, който приветства присъстващите.
„ Социалната изолираност и образованието в електронна среда бе предизвикателство освен за учениците и техните родители, само че и за всички педагози. В последните две години вие сте хората, които търсехте верните решения и стимулирахте нашите деца. Продължавайте със същия порив да мотивирате Вашите възпитаници и да извършите от тях почтени хора, с които обществото да се гордее “ – сподели още Каменов.
Председателят на непрекъснатата комисия по обучение в общинския съвет Румен Петков срещна участниците в конференцията с главната цел и съобщи, че това е първата стъпка към провеждането на сходен вид конгреси.
Председателят на локалния парламент доктор Владимир Христов бе безапелационен, че извънредно значимо за просветителната система е адаптирането на учениците към нея след пандемичната конюнктура.
Приветствие към присъстващите насочиха и шефът на РУО – Враца Лорета Колева и специалистът от районната дирекция „ Закрила на детето “ Силвия Пълова.
В рамките на откриването – проф. дпсн Сава Джонев поздрави участниците и показа специалността „ Психолог “ и нейното практическо приложение.
Семинарът ще продължи с разискването на предварителната защита и намеса на експанзията в учебно заведение, провокациите  и нужните ограничения в обособените възрасти, както и взаимоотношението сред образователните заведения и фамилията за личностното развиване на подрастващите.
Събитието се провежда от Постоянната комисия по обучение към Общинския съвет, с поддръжката на Община Враца, РУО, Дружество на психолозите в Република България и ДАЗД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР