Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания, но

...
Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания, но
Коментари Харесай

26 спасявания на Александър Георгиев не помогнаха на Колорадо да избегне загуба от Нешвил

Вратарят с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания, само че това не оказа помощ на Колорадо да избегне провалянето с 3:4 при гостуването на Нешвил в Националната хокейна лига.

Домакините вкараха два пъти в границите на 16 секунди в последната минута, с цел да осъществят поврат. Филип Форсберг се разписа два пъти, а Яков Тренин вкара решаващото попадение 21.6 секунди преди сирената. Жереми Лозон също се разписа.

Валери Ничушкин се отличи с гол и асистенция за Колорадо, а Кейл Макар приключи с три асистенции.

THE PREDS DON`T QUIT!

Filip Forsberg and Yakov Trenin score 16 seconds apart in the final minute of regulation to seal the win for the!
— NHL (@NHL)

Стивън Стамкос вкара 4.8 секунди преди края за 4:4, а Брендън Хейгъл донесе успеха на Тампа Бей с 5:4 в 1:19 минута на продължението над гостуващия водач в НХЛ Бостън. Стамкос и Хейгъл прибавиха и по една асистенция. Давид Пастрънак приключи с гол и асистенция за Бостън, а Джереми Суейман отрази 41 шайби, само че това не оказа помощ.

Далас навакса два гола недостиг и стигна до триумф с 6:3 над гостуващия Ню Йорк Рейнджърс. Тексасците, които са водачи в Централната дивизия, вкараха шест следващи попадения, а Роопе Хинц изпъкна с попадение и две асистенции за обрата. Скот Уеджууд приключи с 30 спасявания.

Рейнджърс, лидер в Столичната дивизия, прекъсна серия от 11 мача с точка и четири следващи победи.

Нико Микола вкара два гола в един мач за първи път в кариерата си и оказа помощ на Флорида да завоюва с 5:3 над гостуващия Едмънтън. Кевин Стенлунд способства с попадение и две асистенции при шестата поредна домакинска победа на тима си. Конър МакДейвид се разписа два пъти за гостите.

Лос Анджелис реализира осма поредна победа като посетител след 4:1 в залата на Аризона. Тревър Муур изпъкна с две попадения, а Финикс Копли парира 30 изстрела.

Расмус Андерсон осъществя 92 секунди преди края на продължението, а Калгари завоюва против домакина Сиатъл с 4:3. Андерсон добави и две асистенции, а Жонатан Юбердо приключи с гол и асистенция за триумфа на канадците. С гол и асистенция за домакините се отличи Винс Дън.

Последният в класирането в лигата Сан Хосе позволи осма поредна загуба като посетител след 1:3 в залата на Ванкувър. Куин Хюз се отличи с гол и асиснтенция за канадците и записа точка в осми следващ мач. Той е водач в НХЛ при реализаторите с 30 пункта (8 гола и 22 асистенции).

Сан Хосе остана на дъното с едвам 7 точки от 18 мача, макар че вратарят Макензи Блекууд направи 34 спасявания.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР