Вратарят Николай Михайлов даде интервю за „Дарик радио“ и сайта

...
Вратарят Николай Михайлов даде интервю за „Дарик радио“ и сайта
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Всичко се прави в името на Левски

Вратарят Николай Михайлов даде изявление за „ Дарик радио “ и уеб страницата dsport.bg, в което призна, че са си стиснали ръцете с Наско Сираков и новият му контракт с Левски е просто условност. Според национала финансовото оцеляване на клуба и неговото стабилизиране са целите. Той призна, че е получил увещание от Сираков, че в най-кратки периоди ще има позитивни вести откъм общоприет спонсор.

" Имах ангажимент с националния тим и получих по-дълга отмора от останалите. В момента работя и самостоятелно, и с треньора на вратарите. Чувствам се все по-добре и до десетина дни, когато е първият мач, ще бъда в добра кондиция. Имам спогодба със старши треньора, тъй че всичко върви по проект. Всичко се прави в името на Левски и се надявам нещата да се развиват в позитивен проект “, разгласи Михайлов.

" С господин Сираков се познавам през целия си умишлен живот. Имаше някои мнения в медиите. Мисля, че думите след края на сезона не бяха най-правилното нещо, само че след толкоз доста отрицателни страсти бях много обиден. Може и аз да съм си изпуснал нервите. В последна сметка си стиснахме ръцете. Разговорът си остава единствено сред нас. Договорът е условност. Аз мога да играя в Левски и без договор. Продължаваме да работим в името на клуба. Левски е над всичко и е значимо клубът да бъде нормализиран и избавен “, добави вратарят.

" Когато се върнах в Левски преди три години заварих 17-18 чужденци и се приказваха 5-6 езика в съблекалнята, а българите бяхме една дребна групичка, свити в ъгъла. Това беше недопустимо за един огромен клуб, който би трябвало да е формиран от българи, знаещи какво е Левски. Сега, с изключение на Бари, всеки различен знае какво е Левски. В съблекалнята има една единодушие и може да се води естествен подготвителен развой. Всички даваме благо и драго за клуба, с цел да успеем да го стабилизираме, а какво ще стане след седмица-две може единствено управлението да каже. Аз персонално като капитан на тима мога да заявя, че господин Сираков ме увери, че в доста къси периоди ще има позитивни вести откъм общоприет спонсор, ще има стабилизиране на клуба и ще се вземат няколко играчи, които Живко Миланов желае. Няма какво да си кривим душите, ще е тежко, само че в последна сметка Левски е над всичко. Виждате какво вършат почитателите даже на другарските срещи. Останах без думи, коментирахме и с Боби, и с Ради. Всичките, които са там. Това е нещо необикновено и демонстрира, че Левски е нещо голямо и свято. Докато ги има тях, ще го и клубът “, добави националът.

" В момента мисля единствено за Левски, по какъв начин ще се стабилизира и какъв тим ще създадем за новия сезон. За играчите в националния тим ще бъде чест да играем против Италия. Два пъти съм бил против тях и обичания ми вратар Джанлуиджи Буфон, който към този момент не е част от националния тим. Сега е различен свръхестествен вратар - Донарума, против който с наслада бих играл. Нека сме здрави. Надявам се всички футболисти да са в добър темп. Аз си мисля, че с поддръжката на нашите почитатели ще е невероятна страст да излезем против европейския първенец. “, приключи Николай Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР