Вратарят Никълъс Петров, халфовете Стилиян Михайлов, Антонио Иванов, Явор Василев

...
Вратарят Никълъс Петров, халфовете Стилиян Михайлов, Антонио Иванов, Явор Василев
Коментари Харесай

Футболисти от Скала 2015“ /Оселна/ са одобрени за Академия „Христо Стоичков”

Вратарят Никълъс Петров, халфовете Стилиян Михайлов, Антонио Иванов, Явор Василев и централния бранител Михаил Тодоров на детския тим на ФК „ Скала 2015 “ /Оселна/ бяха утвърдени от селекционерите на Академия „ Христо Стоичков “-гр. Етрополе.
Възпитаниците на кмета на селото Росен Николов, който персонално ги заведе на кастинга, демонстрираха пред експертите от школата забележителни качества. Предстоят диалози с родителите на утвърдените претенденти, които би трябвало да вземат окончателното решение, което е обвързвано освен с пренасяне в Академията, само че и с продължение на образованието в учебно заведение в Етрополе.
Амбициите на загрижения за развиването на децата от Оселна кмет Росен Николов не стопират дотук. От 10-ти до 13-ти юни ще се проведат и кастинги за набиране на нови попълнения в школата на ПФК „ Лудогорец “ /Разград/. Тук още веднъж персонално Николов ще заведе още трима от своите футболисти -Силвестър Милетиев, Александър Алексиев и Томислав Колев. Те бяха препоръчани от скаута на ПФК „ Лудогорец “- Юлиян Ангелов, който през целия сезон следи тяхното израстване. Кастингите са проведени от господин Валентин Станчев - основен селекционер на ДЮШ на ПФК „ Лудогорец “ /Разград/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР