Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни заяви, че вече се чувства

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни заяви, че вече се чувства
Коментари Харесай

Вратарят на "Ювентус" успокои феновете след смяна заради проблем с дишането

Вратарят на " Ювентус " Войчех Шчесни съобщи, че към този момент се усеща добре, откакто беше заменен поради болки в гърдите в края на първото полувреме на мача със " Спортинг " (Лисабон) от четвъртфиналите в Лига Европа, извоюван от отбора му с 1:0. Националът на Полша се хвана за гърдите и изясни, че му е мъчно да диша. Той излезе самичък от терена при промяната, само че се разплака.

Шчесни незабавно е минал прегледи, а след края на мача успокои почитателите и всички фенове.

" Минах проучвания, всичко е наред, добре съм. Бях изплашен, в никакъв случай не ми се беше случвало преди. Беше ми мъчно да вдишвам, в действителност се тормозих, само че съм добре ", сподели Шчесни.

Той реши да се пошегува с цялата обстановка и да похвали резервата Матия Перин, който направи ужасно двойно избавяне в продължението на мача.

" Истината е, че видях, че Матия е в страхотна форма на тренировката, почувствах се изтощен и знаех, че той ще направи това в 94-ата минута, въпреки че стреляха непосредствено в него. Поздравявам го, той има златно сърце, разбираме се доста добре. Жалко е, че и Карло (третият вратар Карло Пинсолио - б.а.) не влезе, щяхме да имаме хеттрик от положителни спасявания ", сподели Шчесни, до момента в който Перин беше до него, а по-късно добави: " Матия е по-добър в говоренето, аз съм просто хубав. "

Федерико Гати вкара единствения гол в мача през второто полувреме.

В различен мач от четвъртфиналите на Лига Европа " " изпусна задатък от два гола против " Севиля ". Английският отбор поведе с 2:0 след две попадения на Марсел Забитцер, само че мачът приключи 2:2 след два автогола на Тайрел Маласия и Хари Магуайър. " Юнайтед " приключи мача с 10 души, откакто Лисандро Мартинес получи травма, само че отборът към този момент беше направил петте си смени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР