Вратарят на Тотнъм Юго Лорис няма да играе през следващите

...
Вратарят на Тотнъм Юго Лорис няма да играе през следващите
Коментари Харесай

Тотнъм потвърди колко ще отсъства Лорис

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис няма да играе през идващите седем седмици, защото има травма в коляното, потвърдиха от клуба. Капитанът на " шпорите " се контузи в края на мача с Манчестър Сити, който лондончани завоюваха с 1:0. Още при напускането на стадиона на Тотнъм след мача на крайници на французина бе сложена шина. Мястото на Лорис под рамката на вратата ще бъде заето от Фрейзър Форстър, който ще пази и в идните мачове с Милан от осминафиналите на Шампионската лига.

" Всички ме разочаровани от травмата на Юго. Но Фрейзър е задоволително умел вратар. Предстоят ни пет тежки седмици, в които ще разчитаме напълно на него ", сподели помощник-треньорът на " шпорите " Кристиан Стелини. " Вярваме на Фрейзър и пожелаваме на Юго бързо възобновяване. Смятам, че той се нуждае сред пет и седем седмици, с цел да се възвърне ", добави Стелини.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР