Вратарят на световните шампиони от Аржентина Емилиано Мартинез беше един

...
Вратарят на световните шампиони от Аржентина Емилиано Мартинез беше един
Коментари Харесай

Вратарят на Аржентина скандализира награждаването, Меси целува купата преди да му я връчат, Мбапе на крачка да хвърли златната обувка от Макрон

Вратарят на международните първенци от Аржентина Емилиано Мартинез беше един от главните играчи в отбора, които способстваха за златните медали на южноамериканците. Той съумя да избави две дузпи на Франция. Мартинез получи премията „ Златни ръкавици “. Стражът на Астън Вила обаче се обърна към камерите и почитателите по трибуните, поставяйки статуетката върху слабините си. Жестът му по този начин и не остана свестен от десетките хиляди по трибуните.

Капитанът Лионел Меси пък взе златната топка, само че до момента в който отиваше към сцената за фотоси, излезе отвън протокола, погали и целуна международната купа още преди да са му я връчили. Звездата на Франция Мбапе пък беше награден със златната обувка персонално от френския президент Еманюел Макрон, който не спираше да прегръща и да утешава футболиста. Играчът не се зарадва на премията и по-скоро сътвори усещането, че желае да я хвърли, в сравнение с да я сложи в сбирката си с достижения. Младият състезател въпреки всичко резервира хладнокръвие и откри сили да се усмихне и да се снима дружно с вратаря Матинез и с Меси. 

 mbape2.png
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР