Вратарят на Славия Светослав Вуцов коментира расисткия скандал, който се

...
Вратарят на Славия Светослав Вуцов коментира расисткия скандал, който се
Коментари Харесай

Синът на Вуцов хвърли яснота около расисткия скандал

Вратарят на Славия Светослав Вуцов разяснява расисткия скандал, който се разигра след края на мача сред негови1 отбор и Етър. Нападателят на "болярите ", Миси Мезу, упрекна стража, че го е нарекъл "маймуна ". Вуцов обаче изрично отхвърля да е обиждал футболиста на "виолетовите ".
"За мен това са измислици. Единственото нещо, което му споделих, е "симулант ". Той ми сподели доста други неща на британски, които разбрах, и на френски, които не разбрах. Единственото, което се вижда след мача е, че той идва и ме прегръща и си стискаме ръцете, пък след това излиза с обвинявания в обществените мрежи. Защо не излязоха другаде? ", съобщи синът на Велислав Вуцов пред bTV.
"Той ми говореше на френски, което аз нищо не разбирах и му споделях единствено "ОК ". Когато стартира да ми размахва пръст, той си уточни ухото и очите и ми сподели "I see you ", т.е. "Виждам те ". Не знам какво желае да види в мен ".

"Не мога да кажа за какво се стига до такива обвинявания. Не желая да приказвам празни приказки, тъй като е недоказуемо - става моята дума против неговата. Не желая да приказвам празни приказки. Аз съм твърдо срещу расизма ", съобщи 18-годишният вратар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР