Вратарят на Славия Георги Петков ще пропусне утрешния реванш между

...
Вратарят на Славия Георги Петков ще пропусне утрешния реванш между
Коментари Харесай

Контузия вади Георги Петков от реванша с "Хайдук"

Вратарят на " Славия " Георги Петков ще пропусне утрешния реванш сред " белите " и " Хайдук " Сплит от втория квалификационен кръг на Лига Европа поради травма. Това разкри треньорът на отбора Златомир Загорчич на формалната конференция преди мача в София.
В Хърватия за Георги Петков: Кое е това старче, което хваща всичко? Медиите в адриатическата страна се дивят на вратаря на "Славия ". Бил по-стар от треньора на "Хайдук "
" Мачът няма да е елементарен за нас, само че обещаваме, че няма да е елементарен и за " Хайдук ". Ще опитаме да излъжем съперника и да спечелим мача, в случай че имаме шанс. Имаме контузени футболисти, само че не би трябвало да се отчайваме. Имаме задоволително хора в тима и се надяваме тези, които излязат на терена, да покажат добър мач. Андреа Христов е контузен, а също по този начин и Георги Петков. Днес на подготовка ще се върне Гамаков ", сподели Загорчич.
Строги полицейски ограничения на евро мача на " Славия " поради... " Левски " Органите на реда желаят да предотвратят конфликти на "сините " с почитателите на "Хайдук "
Хърватите завоюваха първата среща с 1:0, а реваншът е на следващия ден вечер от 19 ч. на стадион " Васил Левски ". Ако " Славия " успее да в профил " Хайдук ", в третия кръг на квалификациите ще срещне спечелилия от двойката " Рудар " Веление - " Стяуа ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР