Вратарят на Пари Сен Жермен изказа радостта си от избора

...
Вратарят на Пари Сен Жермен изказа радостта си от избора
Коментари Харесай

Буфон е много доволен от решението си да премине в ПСЖ

Вратарят на Пари Сен Жермен изрече насладата си от избора си предишното лято да премине в отбора. Както е известно, той смяташе да се отдръпна от футбола, само че когато получи офертата на парижани, ветеранът я одобри и отсрочи края на кариерата си.

> " За мен това е красиво прекарване. Прекарах 9 месеца в прелестен град. Град, който ме одобри с любов и топлота. Удоволствието е огромно и съм доста щастлив, че взех решението да дойда тук. Исках различен футболен и витален опит, който да ме обогати. Днес мога да кажа, че всички аргументи да дойда тук и да направя този избор се извършиха. Винаги съм бил любопитен да се изправя пред разнообразни светове. Винаги съм бил задоволително непретенциозен, с цел да опитам и да се изучавам от другите прежвявания. Такъв е казусът тук, в Париж. Научих добре френския език, като знам, че това ще ми помогне в бъдеще. Също по този начин, ще ме направи по-добър човек и по-уверен в себе си. Това е доста значимо за мен.
@gianluigibuffon: " In a final, anything can happen " #SRFCPSG pic.twitter.com/NmVslvevBx
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) April 26, 2019 Битката ми с Ареола за титулярното място? Да, може да се каже, че за първи път ми се случва, защото в Ювентус в последните 2-3 години нормално в случай че не бях контузен, другият вратар играеше едвам по 10-15 мача. Мисля, че това е значимо, тъй като всеки би трябвало да усеща, че е значима част от отбора. Тази година несъмнено беше друга. Нещо, към което не съм свикнал, само че го одобрих с наслада. Приветствах го по този начин, тъй като съм човек, който обича да е част от група с други хора. Винаги съм опитвал да придвижвам позитивност, а това значи да одобрявам решенията на наставника, които да облагодетелстват останалите играчи. Смятам, че това е отлично нещо. Мога да кажа, че с Алфонс Ареола, Себастиен Сибоа и Тома Шесно оформихме ужасно работно звено с другарство и удивление. Това е най-голямата ни победа като вратари ", показа Буфон пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР