Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума отговори на редица въпроси, зададени

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума отговори на редица въпроси, зададени
Коментари Харесай

Донарума: Най-много ме е било страх от Кристиано Роналдо

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума отговори на редица въпроси, заложени от почитателите на отбора чрез Инстаграм.

" Любимият ми футболист постоянно е бил Кака. Стаята ми беше цялостна с негови плакати, тъй че несъмнено Кака. Справих се елементарно с напрежението при дебюта ми, като останах непретенциозен. Винаги давам своя най-много. Най-доброто избавяне, което сега си припомням, е това на Дида против Аякс в Шампионската лига. При цялото ми почитание към двама първенци като Абиати и Роси. Най-трудното ми избавяне беше след удар на Макароне от Емполи, той беше от доста близо. Преди мач чувам малко музика, след това си приказвам с треньорите на вратарите, а най-после се концентрирам напълно върху загрявката.

@gigiodonna1
You asked... and he answered: enjoy our first Q&A from home

Le risposte di Gigio alle vostre domande: riviviamo la Q&A con il nostro portiere #iorestoacasa #SempreMilan pic.twitter.com/VnL4rTmAmd
— AC Milan (@acmilan) March 27, 2020
Играл съм против някои огромни нападатели, само че най-вече ме е било боязън от Кристиано Роналдо. Тъй като съм добър неаполитанец, обичаните ми филми са три такива на великия Масимо Троиси. Голямата ми цел е тази, сложена от клуба при започване на сезона. Що се отнася на личностно равнище - постоянно да давам най-хубавото от себе си и да позволявам допустимо минимум голове. Първият ми мач на " Джузепе Меаца " беше Милан - Ливорно от сезон 2005/06, бихме 2:0. Нямам обичана ария, само че чувам доста неаполитански такива. " Росонерите " значат доста за мен, тъй като израснах тук и постоянно съм бил почитател на Милан. Така че няма метод да не давам всичко от себе си за тази фланелка. Най-голямата страст беше при спечелването на Суперкупата на Италия. Това беше първият ми трофей, тъй че в никакъв случай няма да го не помни ", показа Донарума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР