Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос направи скандално интервю пред

...
Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос направи скандално интервю пред
Коментари Харесай

Вратарят на Лудогорец даде скандално интервю: В България се играе грозен футбол, имаме малко фенове, искам да се махна

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос направи скандално изявление пред един от най-посещаваните спортни уеб сайтове в Бразилия - globoesporte.com.br. Ренан непосредствено разгласи, че желае да напусне Лудогорец и мечтае да играе пред цялостни трибуни в родината си. Вратарят също по този начин съобщи, че в България се играе противен футбол, а Лудогорец няма почитатели, написа gol.bg.

" Това, което не одобрявам във футбола от Източна Европа, е техническото равнище. Говоря за България и страните към нея. Смея да кажа, че е леко противен. Не е на доста високо равнище. Залага се единствено на шутиране. Хубаво е, че има доста бразилци в тима на Лудогорец, което разрешава да играем футбол повече по земя и имаме повече техническо качество ".

" Сега виждам себе си отвън Лудогорец, търсейки своето място някъде другаде. И освен тъй като не сме постигнали сделка за нов контракт. Липсва ми Бразилия. Човешката топлота, почитателите. Въпреки че нашият тим е мощен и няколко пъти става първенец, има доста малко почитатели. Липсва ми цялостният стадион и песните на почитателите, които не стопират и за минута да ни поддържат ".

" Привързан съм доста към Ботафого. Те ме сътвориха като състезател, само че през днешния ден мога да заявя, че съм отворен да договарям и с други тимове ", разяснява вратарят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР