Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков заяви в интервю по

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков заяви в интервю по
Коментари Харесай

Луков: Засега заплатите ни остават непроменени, но имаме готовност и за компромис от наша страна

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков съобщи в изявление по телефона, че не чака футболният шампионат у нас да стартира при започване на май.
 Локомотив (Пловдив) - Левски @@@
" Никой не може да се нагърби с точна дата. Аз персонално се колебая, че това ще се случи при започване на май. Все отново би трябвало да има време и за нас - футболистите. Трябва да създадем мини-подготовка, тъй като другояче се покачва риска от контузии. Едно внезапно начало на сезона би предразположило към травми ", сподели Луков пред Sportal.bg .

Той разяснява и разновидността за преустановяване на шампионата и запазването на класирането в настоящия му вид:

" Ние нямаме избор. Каквото се реши - това ще е. Нашият клуб ще е миропомазан, в случай че е по този начин, предвид на позицията, която заемаме. Вярвам, че даже и шампионата да се доиграе, то ние имаме сили да се борим за това, което желаеме, а точно място в евротурнирите ", показа вратарят на Локомотив (Пловдив).

Мартин Луков сподели още, че притежателят на тима Христо Крушарски е подсигурил, че на този стадий няма да бъдат намалявани заплатите на футболистите на отбора, само че играчите са подготвени на компромис, в случай че това се случи.

" Имаме уверението на господин Крушарски, че към този момент ще се оправим със обстановката. Няма да е проблем обаче да създадем компромис, в случай че се наложи. Някакъв краткотраен вид, до момента в който се успокоят нещата. Все отново би трябвало да отбележим и че в нашия клуб няма скъпоплатени футболисти като в други тимове, които да вземат хиляди евро. Възнагражденията на всички при нас са съвсем изравнени. Ако се наложи понижаване, няма да е проблем да се разберем с господин Крушарски ", сподели още Мартин Луков.

Вратарят на Локомотив (Пловдив), който е и народен играч на България, взе отношение и по тематиката за баража против Унгария при започване на юни.
 Локомотив (Пловдив) - Левски @@@
" Тази международна рецесия ще изравни силите на тимовете, тъй като не могат да се водят пълноценни тренировки. Смятам, че против този съперник имаме късмет. Надявам се да покажем най-хубавото то себе си ", показа любимецът на почитателите на Локомотив.

На финала на диалога Мартин Луков показа, че би играл в чужбина, само че това не му е фикс концепция. Той се усеща добре в Локомотив и има контракт с тима за още година и половина.

Милен Пейчев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР