Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю за клубното приложение,

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю за клубното приложение,
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Няма как да пуснем петима юноши и да чакаме резултати, Купата ни трябва за феновете

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде изявление за клубното приложение, в което проучва настоящи тематики към " сините ".

Михайлов дефинира добра оценка на подготовката в Хърватия, разгласи упованията си за юношите на клуба и показа какви са връзките им с съперника му за вратарския пост - Звонимир Микулич.

" Физичкески сършихме всичко, за което дойдохме. Доста време бяхме там. В контролите имаше и положителни и отрицателни неща, върху които ще работим. Имаме нови момчета, с които ще се сработваме. Имаме десетина дни, в които да работим интензивно. В отбранителен проект се подсилихме много. С Ребин, Начо се подвигна много равнището. Луи още би трябвало да работи, защото не е упражнявал от много време. За мен най-важното е, че съм здрав и се показах добре ".
 Чакан в Ботев бил трансферна цел на Левски
Чакан в Ботев бил трансферна цел на Левски

Джонатан Ринг се разминал със " сините "

" Като колектив сме добре. Има атмосфера. Това беше и учредената ми цел, когато пристигнах, да допринеса за атмосферата в отбора. С младите би трябвало да се отнасяш по-различно. Новите футболисти ги приобщихме бързо. Това е главната ми роля като капитан ".

" Юношите са част от първия тим. Преходът им е сложен от юношеския футбол към мъжкия. С ръка на сърцето ще кажа, че ще им е доста мъчно. Да, има доста самун в тях, надарени са. Да чакаме да стартираме с по 4-5 юноши, няма по какъв начин. Теоретично невероятно е. Да, по един, двама, може. В разнообразни обстановки сме влизали преди поетапно. Няма по какъв начин да стане в този момент с толкоз юноши да се готят резултати.
 Левски 2021 – смяна във всички посоки
Левски 2021 – смяна във всички посоки

Със сигурност Славиша Стоянович има съмнения по дребни елементи

" Конкуренцията с Микулич е здравословно нещо. Усеща се друг подтик като имаш съперник. Нормално е клуб като Левски да се укрепва на вратарския пост. Ние със Звонимир сме сътрудници, които се почитаме ".

" Мачът с Монтана би трябвало да го вземем на 100%. Всеки мач за нас е значим. За Купата е доста добра алтернатива и да зарадваме почитатели, които направиха чудеса от смелост. Ако ги нямаше тях, нямаше да го има Левски. Трябва да вземем Купата поради тях ", съобщи Николай Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР