Вратарят на Лацио - Иван Проведел, няма да пази вратата

...
Вратарят на Лацио - Иван Проведел, няма да пази вратата
Коментари Харесай

Вратарска рокада във Франция

Вратарят на Лацио - Иван Проведел, няма да пази вратата на Италия в дебютните мачове от квалификационния цикъл за Евро 2024, който стартира в края на тази седмица. 29-годишният футболист на “римските орли ” е в топ форма и е взел участие в 27 от мачовете на тима си в Серия “А ” през този сезон, като в цели 16 мача резервира мрежата си суха.

Той игра в това число и през миналия уикенд градското дерби против Рома, което бе извоювано от Лацио с минималното 1:0. Той обаче бе заставен да напусне селекцията на Роберто Манчини поради ненадейно заболяване от грип.

На негово място ще пристигна Марко Карнезеки от Кремонезе, оповестяват италианските медии. Той бе на лагер с младежкия тим на Италия до 21 години в Рим, само че във вчерашния следобяд за негативно време трябваше отпътува към Флоренция, с цел да се причисли към заниманията на мъжете в базата в Коверчано.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Италия открива акцията за Евро 2024 с мач против Англия в повтаряне на финала на европейското състезание през 2021, а три дни по-късно възпитаниците на Роберто Манчини пътуват на юг за посещение против Малта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР