Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) Кевин Трап ще пази за Германия

...
Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) Кевин Трап ще пази за Германия
Коментари Харесай

Кевин Трап ще пази за Бундестима в юбилейния мач срещу Украйна

Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) Кевин Трап ще пази за Германия в контролната среща с Украйна в понеделник, заяви самият той през днешния ден пред немските медии.

" Треньорът ме извика и ми сподели, че би трябвало да съм подготвен, тъй като аз ще вардя в понеделник. Много се веселя, благополучен съм да покажа какво мога ", съобщи стражът. И също по този начин добави, че упованията му са да бъде на терена през всичките 90 минути, а срещата е специфична.

На " Везерщадион " в Бремен тимът на селекционера Ханзи Флик ще изиграе своя мач номер 1000 в историята си. А всички доходи от билетите от тази среща ще бъдат предадени на украинците за помощ на потърпевшите и помагане на фамилиите на жертвите от войната в страната.

Последният мач, в който Трап игра за Бундестима, е преди 15 месеца и още веднъж беше другарски. Той се състоя в Зинзхайм, когато стражът избави дузпа и оказа помощ за триумфа с 2:0 над Израел.

Друг от вратарите на Германия - Марк-Андре тер Стеген, дойде късно нощес на лагера след турне в Япония с клубния му отбор Барселона. Така или другояче късното му идване значи, че Флик ще даде ръкавиците на Трап в отсъствието на титуляра и капитан Мануел Нойер, който се възвръща от строшаване на крайници.

" Ситуацията в тима е ясна, функциите в тима са конкретизирани. Разговори имаше, няма нищо прикрито ", изясни Трап на въпрос дали се усеща избор номер 2 след Нойер.

Междувременно бранителят Тило Керер тренира самостоятелно, откакто също се причисли късно към Бундестима. Той игра на финала в Лигата на Конференциите за Уест Хам против Фиорентина, извоюван от англичаните с 2:1. Крайният защитник Бенямин Хенрикс от Република България Лайпциг пък напусна прибързано тренировката, откакто усети болки в мускула на левия крайник.

Нападателят Тимо Вернер, също от “биковете ”, въобще не се съблече по екип, като към момента лекува контузия в левия гален. Със сигурност той няма да играе в понеделник против Украйна, като Ханзи Флик се надява да го употребява в оставащите два дуела против Полша на 16 юни и Колумбия четири по-късно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР