Вратарят на Аякс Андре Онана минава медицински прегледи в Интер

...
Вратарят на Аякс Андре Онана минава медицински прегледи в Интер
Коментари Харесай

Онана минава медицински прегледи в Интер

Вратарят на Аякс Андре Онана минава медицински прегледи в Интер преди трансфер през лятото, оповестяват информации в медиите.

Камерунският национал има 205 мача за Аякс и бе с съществена заслуга за достигането на полуфиналите в Шампионска лига през 2019, като има две трофеи на Ередивизи и Купа на страната с клуба. Въпреки това, той има единствено един дуел след завръщането си от деветмесечно наказване поради използването на допинг през ноември.

Онана, който се чака да подпише петгодишен договор в Италия, започващ от юли, бе сниман в Милано, като няколко информации в медиите пишат, че той минава медицински прегледи при „ нерадзурите “. Той ще приключи сезона с Аякс, откакто се завърне от Купата на Африка.

25-годишният пазач предлага на Интер неотложен първокачествен заместител на Самир Ханданович. Ханданович има 414 мача за първенците на Италия след идването си през 2012, само че договорът на 37-годишния вратар изтича през юни.

Here we go. Here’s André Onana in Milano today morning immediatly after his medical tests successfully completed as new Inter player.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР