Вратарят на Арда и един от най-опитните играчи - Иван

...
Вратарят на Арда и един от най-опитните играчи - Иван
Коментари Харесай

Иван Караджов вярва, че Арда може да играе финал за Купата на България

Вратарят на Арда и един от най-опитните играчи - Иван Караджов, приказва пред " Мач Телеграф " за мощното показване на отбора. През уикенда " сините " надиграха като посетители Берое с 1:0
 Ники Киров: Съумяхме да се оправим с директната игра на съперника
Ники Киров: Съумяхме да се оправим с директната игра на съперника

" Определено доста значима победа "

Иване, честита победа над Берое, какви са усещанията ти от срещата?

- Благодаря. Получи се прекрасен мач и за наше благополучие си тръгнахме с трите точки. Що се отнася за дуела, и двата тима играха добре, сътвориха се много положения, както пред мен по този начин и пред вратата на домакините. Но в последна сметка ние сме спечелили.

Откакто Арда е в Първа лига постоянно побеждавате Берое.

- Това е хубаво. Явно против тях ни върви. Помня предходната година, когато играхме с тях, Камбуров изпусна дузпа. Знаете, че във футбола има тимове, против които се играе мъчно, както има и такива против които играеш елементарно о побеждаваш. Явно Берое са от тях.

Завърна се под рамката на вратата и към този момент три дуела носиш капитанската лента в отсъствието на Пламен Крумов. Даже се чуваше на стадиона по какъв начин даваш препоръки на съотборниците ти. Явно добре се справяш като водач на Арда.

- Вижте, не е значимо дали аз ще съм водач или различен, значимо е тимът да побеждава и да радваме както шефовете, по този начин и почитателите. В Арда има доста момчета, които могат да са водачи и това ни прави мощен тим. Имаме обединен колектив и виждате по какъв начин с българи и един-двама чужденци нещата се получават.

Като сподели водачи, в случай че Арда беше взел победи над Монтана, Левски и ЦСКА, в този момент можехте да сте водачи в класирането.

- Така е. За страдание изпуснахме много такива точки, с които в този момент можехме да сме преди всичко в класирането. Но очевидно би трябвало да си извадим изводите от тези мачове и да не ги позволяваме повече.
 Контузията на иракчанина Сулака не е сериозна
Контузията на иракчанина Сулака не е сериозна

Все отново ще получи отмора за мача против Спартак (Варна)

В Арда има няколко играчи, които са част от националните тимове мъже и младежи. Очакваш ли Георги Дерменджиев да те включи в листата на извиканите?

-Винаги е чест за всеки един футболист да носи националната фланелка. Г-н Дерменджиев и неговите помощници гледат всички мачове на Арда и в случай че преценяват, че имат потребност от мен, ще се веселя да оказа помощ на националния тим.

За край, до каква степен може да стигне тимът на Арда?

- Надявам се край за Купата на България, а за шампионата колкото се може по-напред от настоящето 5-то място. Виждате, че вървим в вярната посока.

Ще ви липсват ли почитателите в оставащите мачове?

- Много ясно, че ще ни липсват. Но това не зависи от нас. От нас зависи да побеждаваме и да ги радваме, което се надявам да го вършим в оставащите мачове.
 Ето кои съдии ще управляват мачовете на Локо (Пд) и Арда за Купата на България
Ето кои съдии ще управляват мачовете на Локо (Пд) и Арда за Купата на България

Изправят се против противници от Трета лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР