Вратарят и капитан на Спартак (Варна) Иван Дичевски сподели мнението

...
Вратарят и капитан на Спартак (Варна) Иван Дичевски сподели мнението
Коментари Харесай

Дичевски: В такова дерби достойнството и честта изпъкват пред футболните качества

Вратарят и капитан на Спартак (Варна) Иван Дичевски показа мнението си след нулевото тъждество с Черно море в огромното градско дерби. Според стража, който е и младеж на „ моряците “,в това дерби достолепието и достойнството изпъкват пред футболните качества.
 Много страсти, страхотна футболна атмосфера, само че без победител в дербито на Варна Много страсти, страхотна футболна атмосфера, само че без победител в дербито на Варна
„ Сантимент постоянно ще имам към Черно море. Преминал съм през тяхната школа и първия тим. За мен момчетата в съблекалнята остават близки другари и до ден сегашен, само че сега сърцето и разсъдъкът ми са тук на стадион „ Спартак “.

В съпоставяне с другите мачове, през днешния ден съвсем нямаше толкоз работа. Даже не съм изтощен.
25  Спартак (Варна) - Черно море
Това е дерби, което не се е състояло от 13 години. Тук достолепието и достойнството изпъкват пред футболните качества и страхът да не загубиш пред толкоз доста хора е по-голям. Това малко или доста пречи, само че са естествени неща. Мисля, че и в другите две огромни дербита в България – пловдивското и софийското, нещата футболно заобикалят.

Всички 11 индивида и тези, които влязоха, чакахме Черно море да играе по този метод и бяхме подготвени, по тази причина ги ограничихме от положения. Създадохме наши положения, само че липсваше качество, шанс, синхрон. Оттук гледаме единствено напред “, съобщи Дичевски след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР