Вратарят Бруно Фернандес, който е бивш капитан на Фламенго, се

...
Вратарят Бруно Фернандес, който е бивш капитан на Фламенго, се
Коментари Харесай

Осъден за убийство се завърна на терена

Вратарят Бруно Фернандес, който е някогашен капитан на Фламенго, се завърна на терена. В тази вест нямаше да има нищо кой знае какъв брой сензационно, в случай че през 2013-та той не бе наказан на 22 години затвор.

Присъдата бе поради убийството на някогашната му другарка - модела Елиза Самуидо, от която има наследник. Той нае няколко свои другари да извършат закононарушението. Те удушиха дамата преди да нахранят с елементи от тялото й кучетата на Фернандес.
 Стражът поръча убийството, тъй като Елиза искаше от него да й изплаща прехрана за сина им.

Вратарят бе приет за съизвършител в закононарушението и пратен в пандиза. Благодарение на положения безплатен труд зад решетките Фернандес към този момент е на по-лек режим.
 Той може да тренирас отбора на Посос де Калдас от трета дивизия на шампионата на Минейро, както и да пътува за мачовете на тима. На някогашния вратар е разрешена да напуща пандиза единствено денем. Всяка нощ той би трябвало да си е в килията.

Фернандес към този момент дебютира за новия си отбор. Той влезе като запаса в контролата с Индепендсия де Журуая. Отборът му завоюва с 2:0, а Бруно направи няколко спасявания и бе задушевно посрещнат от почитателите.
 “Когато хората тук в Покос де Калдас опознаят същинския Бруно и схванат какъв човек съм, тогава мнението на мнозина ще се промени. Имам страхотна опция да покажа новото ми “аз””, съобщи вратарят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР