Вратарски грешки белязаха Битката за Пловдив от I кръг на

...
Вратарски грешки белязаха Битката за Пловдив от I кръг на
Коментари Харесай

Вратари не решиха Битката за Пловдив

Вратарски неточности белязаха " Битката за Пловдив " от I кръг на efbet Лига, която приключи нерешено - 1:1.
Градските противници Локо и Ботев завършиха конфликта на старта на сезона в 37-градусова горещина на стадиона в парк " Лаута " с поделено превъзходство и точки. " Канарчетата " поведоха с гол от дузпа на Мартин Секулич (14). Реферът Драгомир Драганов сподели бялата точка, откакто вратарят Динко Хоркаш нокаутира хърватското крило в наказателното поле, а пострадалият осъществя от 11-те м.
Локо изравни с гол на претенции от Левски Пиер Зебли (77) след сериозна неточност на стража Хидайет Ханкич, който не реагира на шута на французина, минал над ръцете му. 
Мартин Паскалев (5) стреля с глава, само че над гредата на Ханкич. Секулич пропусна да удвои, откакто се измъкна зад тила на Паскалев, само че Хоркаш съумя да избави удара му и да се оправдава за дузпата. При добавката Красиан Колев уцели десния дирек.
Капитанът Димитър Илиев откри на доста добра позиция Зебли, само че Ханкич избави с плонж. При идната офанзива австрийският пазач опази вратата си и след удар отдалеко на Ангел Лясков и рикошет от Матеус да Силва. До почивката Ханкич избави и шутове на Бабакар Дион и Джовани.
Мартин Паскалев загуби топката от Янис Карабельов (55), който изскочи самичък против Хоркаш, само че вратарят направи ужасно избавяне. Хърватинът избави с плонж и удар на Красиан Колев, а Реда Рабей (66) стреля право в ръцете му.
Алфа Конте подаде към Пиер Зебли (77), който матира неубедителния Ханкич с шут от 20 м. Уме Емануел (90+5) пропусна да донесе 3-те точки за Ботев.
В идващия кръг Ботев приема Левски, а Локо Пд гостува на Локо Сф.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР