Връщането на Крим остава основна цел за Украйна срещу пълномащабно

...
Връщането на Крим остава основна цел за Украйна срещу пълномащабно
Коментари Харесай

Бен Ходжис: Защо Крим не трябва да бъде оставен на Русия

Връщането на Крим остава съществена цел за Украйна против пълномащабно навлизане на Руската федерация. „ Наземната част от тази контраатака явно има за цел да отреже по този начин наречения „ сухопътен кулоар “ посредством деокупация или боеве “, сподели за Newsweek пенсионираният генерал-лейтенант Бен Ходжис, някогашен пълководец на американската войска в Европа, чието мнение огласи и организация УНИАН.

Според него, незабавно откакто Керченският мост бъде опустошен, това изцяло ще промени разпоредбите на играта за Крим. " Понякога слушам от Пентагона, че желаеме да помогнем за отбиване на руснаците. Не, не става дума да ги отблъснем. Става дума за решаваща територия. Става дума за уединяване на Крим и по-късно да можем да доставим нужното количество оръжия с огромен обхват, тъй че полуостровът да стане несъответствуващ за интервенциите на съветския флот и съветските Военновъздушни сили “, изясни американският боен. Според него 155-милиметровите муниции с двойно предопределение, употребявани сега от украинските артилеристи, към този момент усложняват обстановката за съветските елементи. Разширената западна поддръжка, в това число ракети с касетъчни муниции с по-голям обхват, изстрелвани от ракетните системи за неведнъж изстрелване M270 на НАТО и американската високомобилна артилерийска ракетна система M142, „ в действителност ще има огромно значение “.

" Това ще унищожи съветската артилерия доста бързо. И също по този начин ще затрудни конвоите да прекарват войски, муниции или каквото и да е през по този начин наречения сухопътен мост. Украинците знаят, че Крим е основна територия, че в никакъв случай няма да бъдат в сигурност, до момента в който Русия е окупирара Крим, тя може да нанася удари с флота и авиацията си от Крим и да изстрелва ракети по всички морски пристанища в Украйна “, сподели Ходжис.

Той напомни, че Украйна няма да може да възвърне стопанската система си, до момента в който Москва държи под обстрел основни черноморски пристанища. „ Изненадан съм какъв брой доста хора приказват бойко: „ Нека (руснаците - УНИАН) получат Крим в името на мира “. Първо, какъв брой невежи са, смятайки, че това в действителност ще ги удовлетвори или че Русия ще съблюдава някое съглашение или Русия няма да прекъсва корабоплаването или да прави други неща, с цел да навреди на стопанската система на Украйна. Защо Русия би трябвало да бъде възнаградена за всичко, което е направила? Китайците сигурно ще следят. Те виждат, че сме подготвени да отстъпим територия на друга страна. Можете ли да си визиите, че казвате на германците да се откажат от някогашните източногермански страни в името на мира? Или да казвате на Съединени американски щати да върнат Аляска на Русия в името на мира? Смешно е, само че по някаква причина хората са подготвени да кажат на Украйна, че би трябвало да се откажат от Крим “, възмущава се генерал-лейтенантът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР