Връщане с ужасна скорост“ към стария модел на управление, но

...
Връщане с ужасна скорост“ към стария модел на управление, но
Коментари Харесай

На Кирил Петков всичко му е бухалка, прокуратурата - и тя

Връщане с „ ужасна скорост “ към остарелия модел на ръководство, само че и „ единствено два месеца на този смут “ и след това избори, видя в актуалната обстановка съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков.  „ Вече два дни, откогато ръководи служебното държавно управление на Борисов и Пеевски, и към този момент виждаме, че прокуратурата още веднъж е бухалка по два метода: заплашва непосредствено хора като основния секретар и изтичат сигнали и информация към медиите. Трето, сега всички „ кафяви медии “  и прокуратурата работят в съгласуваност дружно, добави той. Четвърто, започнаха още веднъж да ни плашат, че няма пари, някакви милиарди отново нямало. Пето, на следващия ден ще дадат единствено на половин милион пенсионери добавка, а на 1,5 млн. няма да дадат. Вместо остарелия модел, който се даваше пари от джипките, ние бяхме предложили 11% за всички пенсионери “, изясни той в коридорите.

По абсурда с някогашния основен секретар Живко Коцев, Кирил Петков съобщи: „ Няма логичност в една среща да се появи Сарафов, прокурор от СГП, заместител, КПКОНПИ и основния секретар. И по Конституция Сарафов няма нищо общо с този вид диалози “, добави Петков. „ Защо внезапно 5 индивида от разнообразни институции са в тази среща “, попита той.

Възмути се, че освен прокуратаурата била бухалка, ами полицията влезнала в офиса на ВОЛТ вместо да желае единствено документи.

„ След 8 месеца, като са получили сигнала, тъкмо през вчерашния ден влизат в офисите на Настимир Ананиев “, добави той. Петков прикани, в случай че има закононарушение по отношение на дейности на Живко Коцев да се проверява, само че видя акто обособен проблем „ опасността, отправена на към този момент някогашния основен секретар да си даде оставката “.

„ От едната страна имаме медийна акция с кученце и пари, а от другата страна имаме основен прокурор, който споделя: „ Ще те проверявам, в случай че не си дадеш оставката “. Това единствено по себе си е безумство “, сподели Петков.

Той се оплака, че Политическа партия - Демократична България не били потърсени за служебния кабинет и Калин Стоянов си останал на поста началник на Министерство на вътрешните работи

„ Имаме безспорна ос: Пеевски - Борисов, министър председател, който му споделя какво да прави, вътрешен министър, който е там, с цел да направи чадър за купения избор и в този момент и основен секретар, който му е дясна ръка. Те си подредиха картите, с цел да може да има платен избор “, съобщи Петков.

„ Прокуратурата се е трансформирала във фабрика за компромати. Къде са доказателставата за контарабанда? Сложиха етикет на някои хора, че са контрабандисти. Когато президентът сподели: „ Какъв е този основен секретар на Министерство на вътрешните работи, който не знае с кого се среща “, може би е прав. Но в същия миг сподели, че в случай че той трябваше да назначава служебното държавно управление, нямаше да назначи Калин Стоянов за вътрешен министър. Това какво приказва “, попита Атанас Атанасов от своя страна.

„ И още веднъж сподели, че ще пристигна време, в което ще стане ясно какви са връзките на Калин Стоянов с тези хора, които назовават контрабандисти. Аз съм уверен 100%, че Коцев не е взел участие в незаконна активност “.

На финала Петков още веднъж взе думата като намерено пропагандира: „ Ако желаеме България да е една естествена европейска страна, жителите би трябвало да кажат: Стига толкоз “, прикани той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР