Връщане назад за Андреа няма. Чалгаджийката, чиято звездна кариера даде

...
Връщане назад за Андреа няма. Чалгаджийката, чиято звездна кариера даде
Коментари Харесай

Падение: Андреа се предлага публично в Онлифенс, набира абонати в мрежата!

Връщане обратно за Андреа няма. Чалгаджийката, чиято звездна кариера даде фира още преди време, удари дъното и задълба старателно под него. Такова проваляне не е било, разясняват и консуматори в мрежите, откакто станаха очевидци на това по какъв начин някогашната на Кобрата се предлага обществено в Онлифенс, че и приканва почитателите й да се абонират.



В своята ФБ страница Андреа зове: " Влизайте! Абонирайте се! ", като явно загатва на загорелите мераклии какви чудесии ще им покаже вътре. За съпоставяне - щом певачката не се посвени да се изтипоса изцяло дибидюс във Facebook (където може да бъде глобена за това) и то няколко пъти, представяме си какво ще демонстрира в Онлифенс.

" Разбираме онази нейната адашка - Андреа от Бургас да е вътре, тя и без друго няма по какъв начин другояче да вади пари, с тези рекордни джуки и балкони... Но Пулевица, която се имаше за огромната певица и е с искания за кореняк столичанка, от родословие, с усет и жанр... тя да се пусне там, е това е към този момент отврат. Реално й има нещо, чалнала се е ", потресени са мнозина в нета.

Други пък допускат, че и с този си срам Андреа желае да жегне някогашния си - Кубрат Пулев и да провокира мъжката му ревнивост, само че май ще си остане с очакванията. Боксьорът от дълго време е дал да се разбере, че към този момент не изпитва и грам обич към нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР