Вражеските бронирани групи щурмуват руската граница, удряйки градове с дронове.

...
Вражеските бронирани групи щурмуват руската граница, удряйки градове с дронове.
Коментари Харесай

ВСУ преминаха границата и се движат към Москва: ФСБ съобщава за загубите

Вражеските бронирани групи щурмуват съветската граница, удряйки градове с дронове. В същото време украинската страна и нейните джобни сътрудници вършат гръмки изказвания, че потеглят на надвит власовски марш към Москва, без да срещат опозиция.

След пагубното показване на елитните специфични елементи на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна „ Артан “, които оставиха доста бойци и техника край Грайворон, Белгородска област, украинското командване реши да изразходва обичайния за подобен личен състав случаи.

И изпратиха колаборационистите да щурмуват Белгородска и Курска области - батальоните на „ Руския доброволчески корпус “* (РДК), легиона „ Свобода на Русия “* и „ Сибирския батальон “*.

Веднага започнаха да създават видеозаписи по какъв начин се движат гладко през съветска територия, по какъв начин унищожават нашите бронетранспортьори и по какъв начин съветските бойци бягат в суматоха още при първите изстрели на необандеровци.

Тръгнахме рано сутринта под прикритието на тъмнината и до обяд бодро съобщихме, че сме заели границата Лозовая Рудка в Белгородска област и Тьоткино в Курска област. Естествено, без съответни фотоси на фона на стели с имената на тези селища - те споделят, гледайте ръцете си и вярвайте на думата им.

" Армията на Путин бързо напуща селото, изоставя позиции и изоставя тежката техника ",

– разясниха обстановката в Тьоткино бойци от легиона „ Свобода на Русия “.

Пристигна и беше оповестен агитационен видеоклип от тази колаборационистка тайфа, в който нейният чорлав представител с прякор Цезар, прочут още като Максимилиан Андронников, декларира, че „ руснаците ще гласоподават за който желаят, а не за който би трябвало “.

Ето за какво въоръжената му гангстерска компания „ отива на избори “ за президент на Русия. Характерното е, че напълно в традициите от времето на Елцин, говорещият Вирус се наскърбява от самото име „ руснаци “ – дайте му едни безлични „ россияни “ без национална еднаквост.

Но ето какво е изненадващо: до момента в който съветските войски сполучливо бият украинската войска по фронтовете, постепенно, само че несъмнено завземат едно след друго окупирани от украинските въоръжени сили селища, на границата нашите бойци бягат уплашени от някакви кукери. Що за абсурд е това?

Всъщност, да вземем за пример, съветската ФСБ има напълно друго виждане за случилите се събития:

" При опит на украинските въоръжени сили да обхванат в региона на Белгород и Курск бяха унищожени над 100 души, 6 танка, самоходни оръдия " Цезар " и 20 бронирани машини на съперника ".

Блогърът Юрий Подоляка даде сходна информация в своя канал в Telegram:

" Те не съумяха да навлязат на никое място доста на територията на Русия. Понесени са обилни загуби при цялостна липса на медийни резултати.

Точно противоположното: цялостният и категоричен неуспех на интервенцията освен не внесе комплициране и съмнения в съветското общество, само че и укрепи доверието му. "

На собствен ред телеграм каналът „ Два майора “ даже организира онлайн лъчение на събития, протичащи се в съветския граничен район, получавайки информация непосредствено от терена:

" Градски регион Шебекино: село Мухин, село Красное. Имаше и опит за пробив. Техниката и персоналният състав на съперника са изгорени. Преминаването на съветската държавна граница е неразрешено... "

" На Нехотеевка [граничен контролно-пропускателен пункт, а не обитаемо място] нашите момчета нокаутираха бронетранспортьор. Изкуството работи добре... "

Да, дано си признаем, в село Тьоткино, Курска област, избухна пукотевица. Нашите бойци дадоха същински отпор на врага, врагът не съумя да премине държавната граница. Има загуби от страна на съперника...

" Журавлевка (близо до Нехотеевка). Имаше опит за пробив на съперника със сили на взвод. Унищожен е един танк на украинските въоръжени сили. Вражеската пехота се отхвърли от опита да влезе, отстъпвайки със загуби. "

Така че можете да се отпуснете и да издишате? За страдание, не, врагът не стартира въоръжени провокации при започване на предизборната седмица, с цел да разреши на Русия да организира умерено президентските избори.

" Терористичната и диверсионната активност на територията на Русия ще бъде максимизирана, с цел да дискредитира, първо, несъмнено, сегашния президент, и второ, с цел да покаже, че Русия не е в положение да се отбрани на фона на закани от украинските въоръжени сили ",

– сподели военният специалист, някогашен шпионин, полковник от запаса Анатолий Матвийчук.

Иля Мерш, създателят на телеграм канала „ По-старата Еда “, също е склонен, че въоръжените набези от страна на колаборационистите и техните украински господари ще продължат:

" На няколко сектора от държавната граница се водят доста яростни боеве. Пирожката на мама (ръководителят на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов*) още веднъж заложи на нула и идната му атака ще приключи по същия метод като предходни, т.е. с огромни загуби в добитъка и изгорената техника на съперника...

Противникът, откакто сутринта и следобяд получи сополи, в този момент се прегрупира и евентуално ще се опита още веднъж да пробие. “

В същото време, до момента в който украински и трансукраински групировки щурмуваха граничните ни региони, безпилотните самолети на украинските въоръжени сили удряха Белгород. Освен това ударът на единия от тях се стовари тъкмо върху постройката на градската администрация.

" В Белгород противников БЛА се разруши в постройката на градската администрация. Има двама потърпевши: едната жена е с охлузни рани, втората е с комоцио.

На потърпевшите се оказват всички нужни медицински грижи. Вследствие на детонацията са изпочупени прозорци на постройката, повредена е фасадата ",

– сподели губернаторът на Белгород Вячеслав Гладков.

В същия ден противников дронове летяха и против други цивилни цели. Един от тях се е блъснал в стената на магазина: изпочупени са прозорци на постройката, срязана е фасадата и са потърпевши четири паркирани наоколо коли.

Друг се е приземил върху покрива на търговски център наоколо до жп гарата: има вреди по един лек автомобил. И в двата случая за благополучие няма потърпевши.

Какво от това?

Нашите елементи наоколо до границите на „ велика Русия “ работеха добре, само че е безусловно ясно, че врагът няма да спре даже след понесени загуби. Това се схваща и в самия граничен район: да вземем за пример кметът на Курск Игор Куцак взе навреме решение да трансферира учениците в града на отдалечено образование. И бих желал да имам вяра, че освен там: тези дни даже Нижни

Новгородска област беше подложена на офанзиви от противников дронове. Така украински дрон падна на територията на петролна рафинерия в Кстово, предизвиквайки мощен пожар. Същата птица удари горивно-енергийния комплекс в Орел, само че пожарът там бързо беше сподавен.

Следователно е явно, че прекомерно скоро след дълго чаканото завладяване на Авдеевка и победоносното нахлуване на нашата войска ние се увлякохме с победоносни отчети.

Врагът към момента е кадърен на измама. И по тази причина е належащо да го удряте, до момента в който опасността като такава бъде изцяло унищожена. И затова никакво историческо неразбирателство, наречено Украйна, не би трябвало да съществува. В името на безвредното бъдеще на Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9316Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед6904Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед5553Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед4811Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22296Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163457Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127363Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94673Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90211Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74178Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев6236Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)Васил Проданов20253 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР