Връчването на третия мандат на БСП е логично и е

...
Връчването на третия мандат на БСП е логично и е
Коментари Харесай

Александър Дунчев, ПП: Ако БСП предложат алтернатива на новите избори, ще подкрепим третия мандат

Връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия е разумно и е част от пътя, който би трябвало да извървим, с цел да научим България да работи в съдружни формати. Това разяснява в " Денят стартира " депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев.

" Това е прогресивно Народно заседание, тъй като най-малко 1/3 от депутатите са в действителност честни и с визия по какъв начин да извадят България от дъното на корупцията, само че надалеч незадоволително за същинска смяна. Затова започнахме да вършим смяната на парче ", съобщи той.

Ако Българска социалистическа партия извадят опция, с която изгодите ще са повече от рисковете от нови избори, то Политическа партия сигурно ще поддържат третия мандат, сподели още Александър Дунчев.

" Във всички партии има честни хора, може би единствено за Движение за права и свободи не съм сигурен. Ако тези хора успеем да убедим обществото, че в действителност поставяме старания за смяна, се надявам дори при предварителни избори повече честни хора да влязат в Народно събрание. това е единственият късмет за България ", разяснява той.

Нямаме взаимозависимост нито от партии, нито от посолства, съобщи Дунчев и даде образци.

" Днес отивам в Копривщица един до друг с общинските съветници от Българска социалистическа партия с цел да се борим с компания, обвързвана с ГЕРБ. Заповядайте на следващия ден в Ихтиман, с цел да видите по какъв начин един до друг с общинския кмет от ГЕРБ се борим против компания, обвързвана с Движение за права и свободи. Преди две седмици се борехме против ново предопределение на Българска социалистическа партия в Ракитово, на мястото на шеф на Движение за права и свободи, който не допускаше никакви схеми, а новият позволява схеми. Единствената идея, която ни води, е смяна "

Той призна, че не всички министри, излъчени от това Народно заседание са били честни и уточни назначения в земеделското министерство - сектор на Българска социалистическа партия.

" Един от тях бе уволнен персонално по мое искане от Кирил Петков - зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев, който бях оповестил, че е лицето на задкулисието в горите и лова.

Трябва да вървим по европейския път на обединенията, съобщи депутатът. По думите му в европейските обединения се слагат ясни правила още първоначално, нещо, което българското ръководство не е съумяло. Подчерта обаче, че Българска социалистическа партия са подкрепили доста закони - за бюджета, закриването на спецсъдилищата и други.

" Включително сътрудници от Българска социалистическа партия в Народното събрание споделят: " Ние ще ви помогнем на вас, обаче ние ни помогнете на нас да се реформираме и да станем още по-европейска партия ", разяснява Дунчев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР