Връчването на тазгодишните награди СПА на годината“ безусловно затвърди Grand

...
Връчването на тазгодишните награди СПА на годината“ безусловно затвърди Grand
Коментари Харесай

Grand Hotel Therme и Pulse Therme са големите победители на наградите „Спа на годината“ за 2023 г.

Връчването на тазгодишните награди „ СПА на годината “ абсолютно затвърди Grand Hotel Therme и Pulse Therme като най-притегателните местоположения на СПА картата на България. Те завоюваха първите места в двете водещи категории, а за значимостта на това достижение ясно приказва фактът, че уредникът Цвети Разложка и експертното жури, направиха своя избор за спечелили всред десетки кандидатури.

Наградите „ СПА на годината “ се връчват всяка година и отразяват най-значимите достижения в региона на СПА туризма у нас. Отличаването с тях е самопризнание за най-високо качество на предлаганите услуги, което подсигурява оптималната потребителска задоволеност.

5-звездният завоюва първо място в категорията „ СПА център на годината “. Изключително високото равнище на обслужване и качеството на предлаганите услуги получиха справедливо самопризнание от способеното жури и хотелът сграбчи най-реномираната премия в региона на СПА туризма у нас още в първата година след отварянето си.

Високата оценка на Grand Hotel Therme беше допълнена с още една влиятелна премия. Първо място в категорията „ Най-добър Термален Спа център “ получи – просторното Спа украшение, построено в границите на хотелския комплекс. Това е най-големият Спа център в България и е отворен както за гостите на хотела, по този начин и за външни гости. Той продължава да се развива и уголемява, с цел да дава най-висококачествените услуги в региона на термалните процедури у нас.

Ето и крайните резултати от избора на журито в обособените категории за „ Спа на годината ”:

• Спа център на годината - Grand Hotel Therme
• Най-добър Tермален Спа център - Pulse Therme

Отличаването с двете влиятелни награди отразява професионалната работа на екипите, които стоят зад сполучливото развиване на Grand Hotel Therme и Pulse Therme. И по едно и също време с това им дава тласък да продължат да вършат това, в което са най-хубави – да дават услуги и обслужване без аналог във връзка с многообразие и качество.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР