Врачки, баячки и всевъзможни...шарлатанки, които обаче са на почит в

...
Врачки, баячки и всевъзможни...шарлатанки, които обаче са на почит в
Коментари Харесай

Магии и врачки: Българските звезди, които обичат да ходят на гледачки

Врачки, баячки и всевъзможни...шарлатанки, които обаче са на респект в България. Хиляди са хората, които имат вяра сляпо на дами, които настояват, че имат свръхсетивни благоприятни условия, а Исус им го приказва. Не ни разбирайте неправилно, имаме вяра, че има нещо по-голямо от нас, а някои хора в исторически проект в действителност са имали удивителни качества. Но в действителност ли смятате, че вуйна Гена от канал 1001 нощ ще предскаже за връзката ви с Гошо от Перник!?

Няма нищо обаче, някои хора имат вяра сляпо и дават пари за сходни неща, само че има и известни българи, които също вървят на гледачки, само че го пазят в загадка.

Преди няколко години се твърдеше, че Алисия била чест клиент на видна врачка на име Диана, а преди този момент при Нуртен, която също била известна. За това заяви роден таблоид, само че Алисия по този начин и не разяснява истина ли са изказванията им.

Виж още: Най-добрите сериали на 2022 година! „ Домът на дракона “, „ Уенсдей “ и други

За Галин се счита, че посещавал астролози и вярвал доста в зодиите. Твърди се, че фолк звездата си имал персонална астроложка и постоянно се допитвал до нея за разнообразни неща.

Виж още: Звездите, които преобладаваха през 2022 година! Bad Bunny, Джена Ортега и още 

Говори се, че Емилия и Глория постоянно ходели при врачката Бойка от Перник. Мария Игнатова пък се доверявала много на астроложката Оксана. Фолк дивата Мария също е споделяла в предишното, че врачки и астроложки са ѝ предсказвали съществени промени в живота, които по-късно се случвали.

Виж още: Звездните бебета на 2022: Сузанита и Матиас, Светлана Гущерова и Кристиан-Валентин и още

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР