Врачанската журналистка Мария Георгиева започва работа като младши експерт в

...
Врачанската журналистка Мария Георгиева започва работа като младши експерт в
Коментари Харесай

Журналистката Мария Георгиева поема спортната политика в Северозапада

Врачанската журналистка Мария Георгиева стартира работа като младши специалист в министерството на младежта и спорта, научи BulNews.bg. Тя поема щафетата на ведомството в Северозападна България от Росица Стаменова, която през септември предходната година се пенсионира като основен специалист.
Днес Георгиева подписа трудовия си контракт в министерството и ще бъде публично показана във Враца в околните дни. Тя завоюва оповестения конкурс за вакантната служба с 38.80 точки. Другата кандидатка за поста Нина Пановска не можа да мине теста и не бе позволена до изявление.
Председател на 3-членната изпитна комисия е бил Бранимира Ваташка - шеф на дирекция „ Регионална съгласуваност и мониторинг “, на която Мария ще е подчинена директно. В работната група са били също Марияна Тодорова и Радослав Митев.
Мария Георгиева е ученик на Националната спортна академия, където следва "Спортна публицистика ". Дълги години работи по специалността си във врачанските районни медии.
Семейството на Мария е тясно обвързвано със спорта. Съпругът й Ивайло Георгиев е помощник-треньор на футболния "Ботев " /Вр/, огромната й щерка е медалистка от национални и интернационалните конгреси по художествена гимнастика, а дребният й наследник се занимава с лека атлетика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР