Врачанка изрева в социалната мрежа, че намерила колата си, залята

...
Врачанка изрева в социалната мрежа, че намерила колата си, залята
Коментари Харесай

Врачанка, спря с колата си на „чуждо“ място и остана ужасена

Врачанка изрева в обществената мрежа, че намерила колата си, залята с багра. И то, тъй като я паркирала на „ непознато “ парко място...

„ Това се случва в кв. 72, блок „ Май 1 “, когато спрем на улицата /по-точно пред прилежащият вход, а мястото било на комшия от идващия вход!!! Такава е процедурата.....А ние, които си нямаме място на тази улица, къде да стопираме колите си??? “, написа възмутена Светла Тодорова и илюстрира злодеянието със фотография, написа " Конкурент ".

Това очевидно е процедура във Враца и Светла не е първата пострадала, „ осъдена “, че е спряла автомобила си на резервирано парко място, демонстрират мненията на други врачани.

„ Идиотизмът е огромен! И пред нашия блок употребяват сходни способи. На нас не ведъж ни режат гумите, разхлабват болтовете на гумите, чупят огледала... А доколкото знам, никой не си е платил парко място “, декларира друга жена, изпадала в сходна обстановка и унизена от собствен комшия.

„ Нямат право да претендират, защото не са си платили за това “, пишат възмутени други и разясняват, че това е „ типичната нецензурност и селяндурщина, на която са способни някои хора “. Трети пък одобряват нещата за естествени и изясняват обстановката напълно простичко: „ Ееее, това е Враца, баце! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР