Врачанин кара в насрещното на магистрала "Хемус", научи BulNews. За

...
Врачанин кара в насрещното на магистрала "Хемус", научи BulNews. За
Коментари Харесай

Опасност на пътя! Врачанин кара в насрещното на АМ Хемус /снимки+видео/

Врачанин кара в насрещното на автомагистрала "Хемус ", научи BulNews. За следващото безумно държание на пътя алармира Мартин Цанев в една от фейсбук групите в обществената мрежа.
Мъжът е снимал на видео по какъв начин лидерът на лек автомобил "Шкода " с врачанска регистрация кара в лентата за насрещно придвижване на автомагистрала "Хемус " през вчерашния ден. Джигитът, който или е неосведомен или въобще не е учил Правилника за придвижване по пътищата, е сниман на към 25 километра преди да влезе в София.
Шофьорът на врачанската кола очевидно не си е дал сметка, че с действието си слага в заплаха с изключение на своя живот и този на останалите водачи, които се движат вярно. Подобно нарушаване е доста огромна причина за сериозен пътен случай, който има огромен късмет да е с съдбовен край, имайки поради скоростта, която множеството коли развиват на автомагистралите.
Веднага под поста на мъжа започнаха да се изливат десетки мнения, като множеството хора одобряваха обстановката с подигравка. Тя обаче е надалеч от комична и е същинско знамение, че не се е стигнало до злополука, защото това е най-натовареното време в отпускарския сезон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР