Врачанин е изгубил битката с коронавируса, съобщиха от Регионалната здравна

...
Врачанин е изгубил битката с коронавируса, съобщиха от Регионалната здравна
Коментари Харесай

Черна вест! Врачанин изгуби битката с коронавируса, сред новите заразени има дете

Врачанин е изгубил борбата с ковид, оповестиха от Регионалната здравна ревизия в града. 53-годишният мъж е бил настанен в "Първа частна МБАЛ - Враца ". За миналото денонощие бяха регистрирани нови 87 случая на рисковата болест в района, като 8 от тях са приети в болница, а останалите се лекуват вкъщи.
Във врачанската болница са признати 3 дами на 65, 71 и 75 година от Буковец, Ракево и Враца. В Тубдиспансера са настанени 74-годишна жена и 75-годшен мъж от регионалния център. Мъж на 85 година от Софрониево е вкаран в многопрофилната болница в Козлодуй, а 67-годишен от Хубавене в лечебницата в Ботевград. Последният приет в болница е мъж на 73 година от Камено поле, като той е признат в "МБАЛ - Мездра ". 3-годишно момченце от Моравица е измежду новите болни от ковид.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките на миналия ден са направени общо 234 нови наставления за карантина. През последното денонощие са взети 14 нови проби по наставление на персоналните лекари.
1834 са дейните случаи в района. От тях 1680 са на домашно лекуване, а 154 са приетите в болница. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР