Впечатляващите 2,6 милиона лева е прилапала вдовицата на митичния мафиот

...
Впечатляващите 2,6 милиона лева е прилапала вдовицата на митичния мафиот
Коментари Харесай

Вдовицата на Самоковеца прибра 2,6 милиона печалба от фирма без дейност

Впечатляващите 2,6 милиона лв. е прилапала вдовицата на митичния мафиот Константин Димитров-Самоковеца, сподели инспекция на „ България Днес “.

Солидната сума е оповестена като облага за предходната година в една от компаниите на Ангелинка Димитрова. Любопитно е, че самото сдружение, което би трябвало да се занимава с търговия не прави съвсем никаква активност, демонстрира доклада оповестен в Търговския указател. Откъде тъкмо са парите, по този начин и не излиза наяве. Феноменалната облага е записана на името на компания „ Борогруп травел Лондон “. Тя е част от наследството на Ангелинка, което вдовицата закупи след разстрела на Самоковеца през 2003-а в Амстердам.

Приживе Димитров бе апетитен за един от най-големите мафиотски босове у нас. Чрез ръководените от него контрабандни канали Косьо годишно печели стотици милиони левове. Част от тях регистрира на политици и висши ченгета, а останалата резервира за себе си. Сериозни суми от изкараното Самоковеца влага в покупка на парцели в България и чужбина. Така за негативно време на името на въпросната компания са вписани първокласен хотел в Боровец, няколко големи къщи в курорта, жилища и цели здания в София. Наред с парцелите Ангелинка наследи проблеми и с данъчните. След гибелта на мъжа си тя бе упрекната е контрабанда и пране на пари поради импорт на стока от Турция.

След серия каузи Ангелинка бе оневинена. Тя съумя даже да осъди страната за 20 бона обезщетение поради претърпени премеждия по време на процеса. След оправдателната присъда компанията на Ангелинка стартира да натрупа милиони левове по сметките си. Солидни суми тя си докарва и от десетките жилища и магазини в центъра на София. Така тя може да си живее първокласно в Лондон, където има първокласен мезонет.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР