Впечатление на всички направи, че тя изглежда блестящо. През цялото

...
Впечатление на всички направи, че тя изглежда блестящо. През цялото
Коментари Харесай

Честито, Да Са Живи И Здрави! Само Преди Минути Емилия Направи Най-Важното Съобщение В Живота Си! На Коко Динев Ми Прилоша, Бившата Ще

Впечатление на всички направи, че тя наподобява ослепително. През цялото време усмивката не слезе от лицето й. Певицата не отхвърли на нито един от почитателите си, изявил предпочитание да се снима с нея.

По всичко проличава, че тя е доста щастлива. Пайнерката даже смени профилната си фотография в мрежата и показа фотос, на който е усмихната до уши. В ръцете си държи голям букет червени рози.

Ежедневно Жорж Башур я изненадва с сходни жестове. До фотоса Емилия е написала, че с помощта на тази обич още веднъж се е върнала към живота.

Тя показа, че ще има и женитба. Емилия добави, че с обичания си към този момент са разискали този въпрос и са определили дата. Но не разкри по кое време тъкмо ще е щастливото събитие. Емилия разясни, че и двамата са задоволително зрели за тази стъпка.

На въпроса дали ще се появи някъде с новия си обичан, тя съобщи, че не смята за належащо да го прави. Изпълнителката напомни, че е дала едно доста обстойно изявление и не е належащо непрекъснато да се натрапва на хората, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР