Войниците са известни със страхотната си форма и издръжливост, така

...
Войниците са известни със страхотната си форма и издръжливост, така
Коментари Харесай

Наистина ли с военната диета може да свалите до 5 кг за 3 дни

Войниците са известни със страхотната си форма и устойчивост, тъй че диетата, носеща тяхното име, може би ще ви помогне да достигнете и вие мечтаните килограми. Е, може би. Само че тазивоенна диета няма нищо общо с армията. Тя включва недопечен хранителен режим, с който бързоще свалите тежестта си.

Ето какво би трябвало да знаете за военната диета.

Какво съставлява военната диета?

Това е нискокалоричен режим на хранене, съгласно който може да свалите до 4.5-5 кг за 3 дни. В него не са включени никакви добавки или по-специални храни. Всъщност, той се основава на консумирането на дребни порции нискокалорични храни.

Тази диета е сътвори за незабавни случаи, когато за няколко дни би трябвало да влезете в старите си дънки или в новата рокля, която толкоз харесахте, само че не ви стана. И въпреки всичко би трябвало да внимавате с нея, тъй като основателят ѝ не е прочут и надали има особени медицински или хранителни знания задоволителни, с цел да измисли диета.

Може ли военната диета да ви помогне да свалите ненужно тегло?

 Воената диета

Да, само че не по метода, по който се твърди за нея. Килограмите и срокът, за който е обещано, че ще ги свалите, са си много сложна задача. Военната диета се показва в приготвянето на 3 ястия за деня. Нищо не се споделя за времето, в което би трябвало да ги консумирате или това, което би трябвало да измине сред обособените хранения. В реалност, диетата съставлява форма на лек апетит, при която би трябвало да се ограничите с банкет до 1000 калории дневно. Това е доста по-малко от количеството, от което се нуждае една жена на междинна възраст даже с цел да смъкна килограми. В множеството хранителни режими целесъобразната дневна доза калории е сред 1200 и 1600.

Не е гаранция, че ще съумеете да запазите тежестта, което постигнете, защото когато сваляте килограми с внезапно понижаване на калории, вие губите единствено вода, не мазнини.

Не правете Военната диета!

 Отслабване с Военна диета

Нищо няма да ви се случи, в случай че я спазвате 3 дни, само че всяка диета, която гласи, че ще ви помогне да свалите 5 кг за 3 дни, не е добра концепция. Според здравословния режим за намаляване, би трябвало да губите по към 1 - 1 ½ на седмица. Ако сваляте повече от това, евентуално просто губите вода, която ще се върне, щом възобновите нормалните си хранителни привички.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР