Войници от украинските специални части се обучават на повече от

...
Войници от украинските специални части се обучават на повече от
Коментари Харесай

Германия обучава хиляди украински войници за контраофанзивата

Войници от украинските специфични елементи се образоват на повече от 10 военни полигона в Германия, подготвяйки се за идното контранастъпление, написа немското издание “Билд ”.

Отбелязва се, че немската войска оказва помощ за образованието освен на елементарни бойци, танкисти и артилеристи, само че и на специфичните елементи. Става въпрос най-много за тактичност за градски пердах, което е изключително значимо за освобождението на окупираните градове.

„ Операциите в гъсто обитаеми региони изискват специфични умения, боевете постоянно се водят на доста къси дистанции и на няколко равнища, а заплахата от клопки е изключително висока “, написа вестникът.

Обръща се внимание и на боевете навън. Украинските спецчасти се образоват по какъв начин да нападат зложелател в окопи, което е доста значимо, като се има поради какъв брой траншеи изкопаха руснаците в подготовка за украинската контраатака.

Отделна област на образование е в умения за оцеляване зад вражеските линии.

Според “Билд ” сега в Германия се образоват „ четирицифрено число “ украински бойци, в това число „ трицифрено число “ на членовете за екипажите на танковете Leopard 1. Не се прецизира какъв брой почти са специфичните елементи.

Военният специалист Роман Свитан счита, че първата фаза на контранастъплението към този момент е почнала. На сегашния стадий работи фронтовото разузнаване, което минава на дълбочина до 30 км в съветския гръб, с цел да дефинира най-подходящите направления за нахлуване и предпочитани ударни цели.

Според Володимир Зеленски Украйна няма да чака идването на западни бойци, с цел да стартира контранастъпление. Той означи, че освобождението на украинските територии не трябва да се отсрочва.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР