Войната застигна и конкурсите за красота, след като се разрази

...
Войната застигна и конкурсите за красота, след като се разрази
Коментари Харесай

Войната застигна и конкурсите за красота

Войната застигна и състезанията за хубост, откакто се развихри скандал на Мис Гранд Интернешънъл. Тази година той се организира в Индонезия, предава „ Стандарт “.

Представителката на Украйна Олга Василив употребява профила си в Инстаграм, с цел да се оплаче обществено от организацията за състезанието. Оказва се, че уредниците я поставили в една хотелска стая с представителката на Русия Екатерина Асташенкова. Двете би трябвало да разделят едно помощение до 25 октомври, когато е церемония вечерта в Джакарта.
 Василив показа, че е изпитала „ яд и болежка “, когато открила, че съквартирантката ѝ е представителка на „ терористична страна “.
Главната ми задача е да срещна света с моята страна, с украинския дух, с нашата хубост, с нашата мощ и с това, което поносим сега, написа тя в своя обява.

Постът на Василив събра голям брой мнения измежду потребителите ѝ и в последна сметка уредниците взеха решение да реалокират украинката в друга стая.

От своя страна съветската представителка също употребява обществените мрежи, с цел да призове за мир, изтъквайки и своите украински корени.

Аз съм първата от моето семейство, която е родена в Русия. Всички останали са от Украйна. За мен цялата тази политическа обстановка е извънредно комплицирана и се надявам гласът ми да бъде чут по време на церемонията. Аз съм срещу омразата и съм „ за “ другарството, любовта и международния мир, написа Асташенкова.

В състезанието Мис Гранд Интернешънъл, основан през 2013 година, присъединяване ще вземат представителки от повече от 70 страни, отбелязва 20minutos.

Източник: Стандарт
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР