Докато Меган Маркъл наскоро отхвърли пътуване до Обединеното кралство със

...
Докато Меган Маркъл наскоро отхвърли пътуване до Обединеното кралство със
Коментари Харесай

Меган Маркъл беше „технически“ в Обединеното кралство по време на самостоятелното пътуване на съпруга принц Хари

Докато Меган Маркъл неотдавна отхвърли пътешестване до Обединеното кралство със брачна половинка си принц Хари, почитателите разкриха, че херцогинята на Съсекс в действителност е била " механически " там по същото време.

Въпреки че повода херцогинята на Съсекс да се откаже от пътуването не беше разкрита, брачният партньор й беше забелязан да отпътува самичък до родната си страна за честване на 10-годишнината от игрите Invictus. И до момента в който принц Хари беше в Обединеното кралство, мнозина чакаха той да посети татко си крал Чарлз III, който неотдавна беше диагностициран с рак, само че беше подценен от краля, който твърдеше, че е прекомерно ангажиран с „ други цели “, с цел да види своите наследник

И в този момент наблюдателни почитатели видяха обстоятелството, че Меган в действителност беше в Обединеното кралство по същото време като брачна половинка си, когато се срещнаха на летището преди пътуването си до Нигерия. Херцогинята на Съсекс беше „ механически “ в страната, когато се срещна с принц Хари, до момента в който отседнаха във VIP Windsor Suite на летище Хийтроу.

За вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР