От Евровизия до управлението на футбол извън лигата, кариерата на

...
От Евровизия до управлението на футбол извън лигата, кариерата на
Коментари Харесай

Звездата от Евровизия в Обединеното кралство стана футболен шеф на извънлигата и дори управлява в Гуам

От Евровизия до ръководството на футбол отвън лигата, кариерата на Daz Sampson е всичко друго, само че не и елементарна.

Родената в Стокпорт звезда имаше обещаващо бъдеще в професионалния футбол, до момента в който травма не го насочи към радиопредаване. След това Сампсън минава от въртене на записи към основаването им, допринасяйки за няколко музикални групи, в това число Bus Stop, Fraud Squad и Sampson and Mason.

На 49 години той реализира триумф и с групата United Nations, което докара до незабравимото му осъществяване на „ Teenage Life “ на състезанието за ария на Евровизия през 2006 година, откакто беше потърсен от изпълнителния шеф на музикалната промишленост Ричард Парк. Въпреки че приключи на 19-то място от 24 реализатори на Евровизия, песента беше шлагер преди надпреварата, осигурявайки си място в Топ 10 на класацията за сингли в Обединеното кралство.

„ Ако слушате моите изявленията оттогава, вие Ще ме чуете да споделям, че считам, че можехме да спечелим всичко “, сподели той пред Ladbro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР