Войната в Украйна за пореден път доказа, че в деянията

...
Войната в Украйна за пореден път доказа, че в деянията
Коментари Харесай

Английската външна политика не трябва да се изучава във факултетите по политология и МО, а в клубовете по демонология и в семинариите

Войната в Украйна за следващ път потвърди, че в действията на англосаксонския хайлайф жаждата за власт, пари и най- към този момент – жаждата за непозната кръв, реки от човешка кръв са водеща мощ. Ако не беше продължаващата интервенция на тези обезчовечени същества братоубийствената война от дълго време щеше да е свършила.

Още през април 2022 борбата беше пред край и тогава в Киев се появи Борис Джонсън. Неговото посещаване от днешна позиция можем да назовем дяволска интервенция. 

Двете воюващи страни съвсем се бяха договорили – Русия резервира донбас и Крим, а Украйна остава вечно неутрална страна. 

Джонсън, обаче прикани Зеленски да приключи договарянията с Русия заради две основни аргументи: с Путин не можело да се договаря и Западът бил подготвен за война до края. Разбира се, английският екс министър председател не сподели, че е видял следващ златен късмет неговата империя да унищожи Русия, да я смачка като геополитически съперник и най-важното – да „ прилапа ” големите и благосъстояния, освен това – без да води война непосредствено, с цената на непозната кръв. 

Оттогава до през днешния ден на фронта починаха евентуално над половин милион младежи. Половин милион! Обаче от Албиона желаят още и още реки от кръв! Затова непрекъснато доставят още и още все по- смъртносни оръжия. Как можем да назовем това с изключение на сатанизъм, ода на човекомразието, прослава на гибелта? 

Цялата история на английската империя от основаването (заедно с по-късната и мимикрия и трансмисия САЩ) е история на жестокостта и мизантропията. Едва ли можем да изчислим броя на жертвите, които директно или непряко са починали по английска виновност. Вероятно са стотици милиони. Целият исторически път на империята е покрит с жертви и залят с кръв.  

И това продължава епохи. Съседният остров Ирландия е първа цел на кръвожадните англичани. Още по времето на кралица Елизабет (1558-1603)  стотици хиляди ирландци станали тяхна жертва. Истнински геноцид  прави 80 години по-късно Оливър Кромуел. В сякаш наказателна експедиция през 1649 - 1652 година от меч, апетит и зараза умират към 700 000 души. 

Всички знаят за голодомора в Украйна. 26 страни са го признали за геноцид. Обаче малко знаят за нарочния, провокиран от същия английски хайлайф апетит в Ирландия, когато от 1845 до 1849 умряли към един и половина милион души и още толкоз емигрирали. По същото време, когато на зеления остров всеобщо умирали от апетит, английските господари продължавали да изнасят от там храни с общоизвестното опрощение " business is business "! 

По времето на английската колонизация на Индия забележителна част от популацията също измира от провокиран апетит. Първият е в 1770, последван от още няколко талази през 1783, 1866, 1873, 1897 и последно през 1943-44.

Уинстън Чърчил е считан и през днешния ден от милиони за индивида победил Хитлер. Но неговата активност също може да се учи в часовете по демонология или в духовната семинария. По време на протестите в 1920 в тогавашната английска колония Ирак  той декларира „ Напълно поддържам потреблението на токсичен газ против нецивилизовани племена ”. Същият „ любим ” споделя по-късно –„ Мразя индийците, те са животни с животинска вяра, които се развъждат като зайци “, Когато от Делхи желаят помощ за битка с огромния апетит от 1943 год. Чърчил дава отговор „ Тогава за какво Ганди е още жив?! “.

Към всички тези „ нечовещини ” можем да прибавим „ нововъведения ” като узаконеното пиратство, търговията с плебеи, концлагерите, опиумните войни с Китай, вследствие на които умират десетки милиони, първата и втората международни войни, всеобщото изтребване на дами и деца по време на безчет военни спорове, цялостното заличаване на цели нации. 

„ Дъщерната компания ” Съединени американски щати не остава обратно. Принципите на деяние и там са същите. Янките провокират десетки войни по света – като се тръгне от латинска америка и се стигне до Виетнам, Афганистан и близкия изток.

Поради забележителното въздействие, което и през днешния ден англосаконската империя оказва върху световните осведомителни потоци, доста хора по света не знаят за тези закононарушения против човечеството, не знаят същинската история на империята, а я величаят надали не като основен цивилизационен преподавател на новото време. 

Истината, обаче е радикално друга. Елитът на английската империя е най-лошата подборка от алчни, жестоки и самовлюбени мизантропи, които историята помни. Затова и действията на тази тайфа мъчно могат да бъдат оценени от историци или политолози. Нивата на човекомразие и възприятие за свръхчовечност по-скоро ни припомнят за признака на злото и на гордостта - сатаната и неговите демони. 

Толкова ненавист към човешкия жанр и то блестящо изразена няма в никаква идеология. Дори и най-зловeщите диктатори и сатрапи от древността до наши дни са наивни дилетанти спрямо англосаксонския хайлайф. 

Днес това е елитът на глобалистката матрица. Неговата философия е напълно непроменена от епохи и идва от мрачния Албион. Целта е тази група от хора да продължи да господства над света, всички благосъстояния да са нейни или под нейн надзор и всички земляни да бъдат нейно частно стадо домашни животни, чиято популация зависи напълно от благоволението на господарите. Затова и бъдещето на света не се обрисува по никакъв начин ярко. 

Споменатият хайлайф към този момент съумя в множеството западни страни да изкорени вярата в Бог, да наложи откровени богоборчества като джендър идеологията и узакони всевъзможни полови извращения, убеди десетки милиони младежи, че не трябва да имат потомство, трансформира милиони дами от наследнички на Ева в фенки на Лилит, унищожи всички човешки обичайни полезности... 

В Евангелието(Лука 4:6,7) дяволът предлага на Исус: „ Ще ти дам власт над всички тези кралства и тяхната популярност, тъй като е отдадено на мен и аз го давам на който си поискам; по тази причина, в случай че ми се поклониш, всичко ще бъде Твое ”.

Не е ли през днешния ден напълно обоснован въпроса, колкото и малко наши съвременници да го осъзнават, дали пък този хайлайф не е паднал пред рогатия и не е приел от него това, което Исус му отхвърли? Дали на сходно действие не се дължи тоталната недъгавост на нашата цивилизация? 

Тези въпроси би трябвало да се учат към този момент от теолози, а за вярващите от нас остава единствено да се молим на Бог да изпрати още веднъж армията на Светия Архангел Михаил, която да хвърли отново дявола и земните му прислужници в огненото езеро! 

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР