Войната в Украйна се води от психически неуравновесен и буквално

...
Войната в Украйна се води от психически неуравновесен и буквално
Коментари Харесай

Владимир Дончев: Хуманитарната помощ за Украйна се съботира от средното чиновническо съсловие

„ Войната в Украйна се води от душевен невменяем и безусловно полудял човек “. Твърдението е на пловдивчанина Владимир Дончев, който бе депутат от Национална движение „Симеон Втори" в 39-ия парламент. Тогава той бе ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, а също и ръководител на Групата за другарство с Руската дума.

Така от 2001-ва до 2005-а година Дончев се е срещал четири пъти с Владимир Путин , имал е диалог с него и по време на посещаване на Путин у нас.

" Путин може да бъде спрян единствено от международните сили като Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз, това не може да стане от вътрешната страна... ", разяснява за БНР Дончев. " Ще пристигна едни миг, в който хората в Русия ще се надигнат, само че това ще бъде прекомерно късно, ще мине доста време. Обикновено това става чак след второта, трета година от всяка война, когато народът се осъзнава.

Много дребна и несъответстваща е помощта на България към Украйна , би трябвало да има огромен публичен напън към премиера, тъй като филантропичната помощ се съботира от междинното чиновническо съсловие . Трябва огромен напън най-малко да се направи едекватна помощ към Украйна.

Помагат хората, оказва помощ обществото, оказва помощ граждансикя бранш, настаняват бежанци, заплащат наеми, намират се решения, само че страната на никое място я няма, служителите на никое място ги няма . Има съботаж ", съобщи още Дончев.

" Засега в случай че нещата тръгнат зле в Украйна, ние ще станем същинска цел на Путин . Трябва да укрепнем отбранителния потенциал на страната , както и да разположим най-малко една боеспособна бригада на НАТО ", уточни още Дончев.
По думите му сега нямаме въздушна и противоракетна защита , като разчитаме единствено на НАТО. 

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР