Войната в Украйна предизвика енергийна криза, с която Европа не

...
Войната в Украйна предизвика енергийна криза, с която Европа не
Коментари Харесай

Бесепар изуми колегите си! Причината

Войната в Украйна провокира енергийна рецесия, с която Европа не може да се оправи. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия евродепутатът от БСП Петър Витанов. Европа сега е " на пай кабел " от рецесии и търпи доста негативи. Тези рецесии вършат жителите на Европа може би най-потърпевши след жителите на Украйна и жителите на Русия, съобщи той.

Според него общо решение на Европейския съюз за газовите доставки е невероятно просто тъй като няма задоволително газ. Тези общи поръчки няма да могат да решат казуса. Самият Европейски Съюз означи, че страните не са направили своята диверсификация, уточни Витанов, написа Novini.bg.

По думите му има двуличие от страна на ЕС по отношение на глобите против Русия.

В момента изборът на БСП е редуциран до това да е " патерица " на властта или да е съпротива. Не мога да се примиря да видя моята партия четвърта или пета политическа мощ. Това не е ролята на БСП, би трябвало да излезем от тази обърканост. Нашите послания не би трябвало да бъдат такива, че някой ни пречи или да се молим на някого за коалиция, сподели още Петър Витанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР